085-0494494

panel array(0) { }
Home > CRM Software

CRM Software

CRM software staat voor Customer Relationship Management Software, ofwel klantbeheer software. Gebruikt u nog geen CRM pakket en denkt u verkoop kansen te missen? Besteden uw verkopers nog verloren tijd aan administratieve handelingen? Zoekt ook u regelmatig naar afspraken tussen uw verkopers en uw klanten?

Zomaar enkele redenen waarom bedrijven kiezen om een (nieuw) CRM pakket te implementeren. De adviseurs van IT Selector helpen u graag met CRM software vergelijken, selecteren en implementeren. Zij kennen de leveranciers van CRM software en helpen u de beste partner te vinden.

Vul de CRM keuzehulp in

CRM software leveranciers selecteren

Er zijn honderden CRM leveranciers. Voor sommige CRM software pakketten zijn meerdere leveranciers. Het vinden van de juiste leverancier van CRM software is dan ook niet eenvoudig. Om u te helpen, heeft IT Selector een aantal leveranciers op een rij gezet: bekijk het CRM leveranciersoverzicht.

Het belangrijkste is echter een passend voortraject door een onafhankelijke adviseur waarbij uw kritische bedrijfsprocessen, organisatiecultuur en structuur goed in kaart zijn gebracht. Dit vormt de basis van een succesvolle CRM-implementatie. Doorloop de keuzehulp voor een eerste vrijblijvende kennismaking.

CRM software pakket selectie en implementatie

Voor een optimale ondersteuning van uw verkoopafdeling en een professionele klantenadministratie bestaan veel moderne oplossingen. Maar hoe vindt u de CRM-oplossing die het beste bij u past? Belangrijke selectiecriteria voor het kiezen van een CRM pakket zijn o.a.:

 • Gebruikersvriendelijkheid: is het CRM pakket eenvoudig en laagdrempelig genoeg uw medewerkers? Gebruikersvriendelijke CRM software zorgt voor een betere adaptie van het pakket binnen de organisatie.
 • Branche: is de CRM software geschikt voor de branche waarin u actief bent?
 • Integratie: in hoeverre integreert het CRM met andere software zoals MS Outlook?
 • Kosten: past het kostenplaatje bij de organisatie, wat zijn de kosten bij bijvoorbeeld groei van het aantal gebruikers?
 • Modulariteit: hoe aanpasbaar of rigide is de CRM software? Zijn er modules beschikbaar voor de functionaliteiten die u nodig hebt of moeten er maatwerk modules ontwikkeld worden?
 • Beheersbaarheid: in hoeverre kunt u zelf aanpassingen verrichten in de software, of heeft u voor elke wijziging uw leverancier nodig?

Dit zijn slechts enkele criteria voor de selectie van CRM software. Bekijk het uitgebreidere overzicht voor CRM selectie.Het is essentieel dat goed in kaart wordt gebracht wat de behoeften van uw organisatie. U kunt zich hierin laten bijstaan door een adviseur van IT Selector. Neem contact op voor de mogelijkheden of vul de CRM keuzehulp in.

Gratis whitepaper

Download gratis de whitepaper 'Grootste missers bij implementaties' Download

@itselector

 • IT Selector @ITselector: Met Business Intelligence kunnen Key Performance Indicators (KPI's) inzichtelijk gemaakt worden. Afstemming tussen… https://t.co/loHrYNx73e

  RetweetReply

 • IT Selector @ITselector: VACATURE: CRM softwareleverancier @SugarCRM zoekt collega software engineers. #vacature #crm @LifeAtSugar https://t.co/MxkaQbR7el

  RetweetReply

 • IT Selector @ITselector: RT @Odoo: Don't miss the second wave of the early bird special! The Premium Pass promotion ends on August 30th, so register today to enjoy…

  RetweetReply