085-0494494

Home > Uncategorized > Centric gaat naar Frankrijk

Centric gaat naar Frankrijk

25 februari 2011

IT bedrijf Centric opent als onderdeel van haar internationale groeistrategie een kantoor in Frankrijk. Het kantoor in de buurt van Orléans zal worden aangestuurd vanuit Centric België en zal op deze manier alle producten en diensten van Centric Belgie ook in Frankrijk kunnen aanbieden.

Overigens zal de focus van het aanbod liggen op retail en supply chain, waarmee de ambitie om internationale bedrijven verder te ondersteunen in hun bedrijfsprocessen verder wordt ingevuld.  Centric biedt de retail sector volledige automatisering; van hoofdkantoor via warehouse tot en met point of sale waarmee zij haar klanten in staat stelt om informatie efficiënt en te benutten.

De combinatie van de retail branche en een kantoor in Frankrijk is niet zonder reden; Frankrijk is de thuishaven van meerdere grote fashion retailers.

Centric staat overigens niet alleen in de ‘Franse visie’; enkele weken geleden kondigde Qurius aan in gesprek te zijn met het Franse Prodware. De samenwerking tussen de twee was niet nieuw, het aandeel van 10% dat Prodware nam in Qurius wel.

bron: Centric





Reageer