085-0494494

Home > ERP leveranciers > Ferrari migreert ERP systeem van Baan IV naar Infor ERP

Ferrari migreert ERP systeem van Baan IV naar Infor ERP

02 februari 2011

Infor levert flexibiliteit en functionaliteit voor het automerk

Vandaag kondigde Infor de verlenging van hun relatie met Ferrari aan; Ferrari heeft besloten om haar huidige op Baan IV gebaseerde ERP systeem te migreren naar de laatste versie van Infor ERP LN.

Sinds 1998 gebruikt Ferrari Baan IV voor haar productie faciliteit om zo het productie proces voor de sport-auto’s, race-auto’s en onderdelen te waarborgen. Sindsdien is Baan IV ERP een belangrijk onderdeel van de IT structuur van Ferrari geworden.

Na maanden van analyse en evaluatie besloot Ferrari in juli 2010 om te migreren naar Infor ERP LN. Naar verwacht wordt het project in de zomer van 2011 afgerond.

Infor ERP LN past goed bij de Ferrari organisatie; flexibiliteit en functionaliteit zorgen ervoor dat het naadloos aansluit op de wensen en eisen van het bedrijf. Vanwege de vele complexe aanpassingen die door klanten van Ferrari gevraagd kunnen worden is een flexibele en technisch hoogstaande oplossing nodig. Infor RP LN biedt deze oplossing. (bron: Infor)

Blijf kritisch; eisen en wensen aan een ERP systeem veranderen!

Bovenstaande geeft aan dat zelfs de meest gevestigde bedrijven kritisch naar hun ERP systeem moeten blijven kijken. In de loop van de tijd kunnen eisen aan het systeem gesteld worden, die ten tijde van implementatie nog niet bekend waren. Een upgrade kan een oplossing bieden, maar soms is een complete vervanging de betere keuze.

Om u te ondersteunen in dit soms lastige traject, biedt IT Selector verschillende diensten waaronder IT Selector Consultancy en IT Selector Projectmanagement. Neem contact met ons op of vul de Keuzehulp in.

Reageer