085-0494494

Home > ERP leveranciers > Deltek ERP groeit via Benelux in Europa – Maconomy

Deltek ERP groeit via Benelux in Europa – Maconomy

14 maart 2011

Deltek, met van origine een focus op Enterprise Project Management, wil verder uitbreiden in Europa. Het Amerikaanse software bedrijf nam in 2010 het Deense Maconomy (50-60 miljoen jaaromzet) over en richt zich daarmee op de ERP markt. De groeiplannen zijn serieus; de komende twee jaar staat de opening van vestigingen in Duitsland,Frankrijk en een verdubbeling van het Nederlandse personeel in de planning.

Met een omzet van 350 miljoen in 2010 is Deltek een serieuze speler op de ERP markt. Slechts 2% van die omzet werd in de Benelux behaald. Onderdeel van de eerdergenoemde groeiplannen is een verdubbeling van dat percentage.

Anders dan de meeste vanuit logistiek oogpunt ontwikkelde ERP software is de opbouw van Deltek software toegespitst op project management. Met een focus op softwareondersteuning van architectenbureau’s, ict-dienstverleners en adviesbureaus’s wordt o.a. Unit4 als concurrent beschouwd.


ITselector levert (gratis) Online ServicesConsultancy en Project Management diensten op het gebied van ERP softwareCRM software of E-Commerce software.

Reageer