085-0494494

Home > CRM > Exact zoekt nieuwe CEO – Martijn Janmaat verlengt niet

Exact zoekt nieuwe CEO – Martijn Janmaat verlengt niet

25 maart 2011

Martijn Janmaat, CEO van Exact, heeft besloten om zijn contract, dat 31 augustus afloopt, niet te verlengen. Exact zal dus op zoek moeten gaan naar een nieuwe leider en heeft een zoekopdracht gestart.

Toen Janmaat in augustus 2010 aan zijn taak als CEO begon lagen zijn verantwoordelijkheden in het zeker stellen van continuïteit in de RvB, na vertrek van zijn voorganger Patel, en het op gang brengen van een verander-traject binnen Exact. De realisatie van organische groei heeft een belangrijke verandering ondergaan en hoewel Janmaat nog steeds gelooft in de veranderingsstructuur en de toekomst van het bedrijf, wil hij geen verlenging van zijn contract. De reden hiervan is dat een verlenging niet in zijn persoonlijke agenda past.

De aankondiging van het besluit van Janmaat is zeer bijtijds. Hij wil de RvC hiermee voldoende tijd geven om een geschikte vervanger te vinden.

De veranderingen die in gang zijn gezet moeten ertoe leiden dat het bedrijf minder product gestuurd en meer klantgericht gaat worden. Verder is het plan om met Exact Online internationaal te gaan voorlopig van de baan.

Zowel de omzet als het resultaat van Exact komen met respectievelijk 228 miljoen en 33 miljoen iets lager (1-2%) uit dan de cijfers van 2009.


ITselector levert (gratis) Online ServicesConsultancy en Project Management diensten op het gebied van ERP softwareCRM software of E-Commerce software.

Reageer