085-0494494

panel
Home > E-COMMERCE > Gat bij Unit4 gevuld

Gat bij Unit4 gevuld

21 maart 2011

Het gat dat Dieter Grosse-Kreul 3 weken geleden bij Unit4 in Duitsland veroorzaakte door zijn switch naar Qurius Duitsland is opgevuld; Michael Mors neemt het stokje over als directeur van Duitse tak van Unit4.

Mors komt van SuccessFactors, een Amerikaanse leverancier van Business Execution Software, en zal gaan rapporteren aan COO Ab van Marion.

Unit4 levert o.a. oplossingen op het gebied van ERP, HRM, E-Commerce en Business Intelligence en behaalde in 2010 een omzet van ruim 420 miljoen euro. Om de omzetdaling van 5% in Duitsland te compenseren focust Unit4 op groei door opdrachten bij gemeenten. Vorig jaar werd hiermee 4 miljoen euro opgehaald.


ITselector levert (gratis) Online ServicesConsultancy en Project Management diensten op het gebied van ERP softwareCRM software of E-Commerce software.

Reageer