085-0494494

Home > CRM > Nieuwe CEO voor Qurius Duitsland

Nieuwe CEO voor Qurius Duitsland

04 maart 2011

Dieter Grosse-Kreul wordt de nieuwe CEO van Qurius Duitsland. Zijn voorganger, Kay Laukat zei toe te zijn aan een nieuwe uitdaging en legt om die reden zijn functie neer. Grosse-Kreul stapt over van Unit4, waar hij leiding gaf aan de Duitse tak van het bedrijf, waar men nog geen opvolging voor hem heef gevonden.

Een kwart van de in 2009 gegenereerde omzet van Qurius kwam uit Duitsland, wat het belang van de Duitse markt voor Qurius aantoont. Onlangs meldde het bedrijf een contract in de voedingsmiddelen industrie heeft binnengesleept, ter waarde van 3 miljoen euro. Naast Duitsland wordt Engeland als groeimarkt gezien door de Nederlandse dienstverlener.

Voor 2010 verwacht het bedrijf een verlies van bijna 7 miljoen euro, waarvan de helft wordt veroorzaakt door herstructureringskosten. Die herstructurering moet er o.a. toe leiden dat Qurius meer zakelijk moet worden met een focus op resultaten.

Reageer