085-0494494

Home > CRM > VCD CSS neemt Nedfirma over

VCD CSS neemt Nedfirma over

11 maart 2011

Per 1 maart 2011 neemt VCD CSS (leverancier van bedrijfssoftware) alle activiteiten over van Nedfirma (leverancier van planningssoftware). Het bedrag dat gemoeid gaat met de overname is niet bekend gemaakt.

De strategie van VCD CSS, het pro-actief benaderen van de markt met IT-oplossingen, vind directe aansluiting bij de overname van Nedfirma. Bestaande en nieuwe gebruikers van de Skednet planningssoftware hebben baat bij de overname; VCD CSS kan door haar grootte beter inspelen op de wensen en behoeften van de gebruikers van de software en deze hierop aanpassen.

Steeds meer software leveranciers bundelen hun krachten middels (gedeeltelijke) consolidatie. Juist binnen de ERP en CRM markt komt dit steeds vaker voor. Overlap van functionaliteit binnen ERP software en CRM software is steeds vaker meer regel dan uitzondering.

Heeft u vragen op het gebied van ERP, CRM of E-Commerce software? Neem vrijblijvend contact op en we helpen u graag verder. Hiervoor biedt ITselector onder andere gratis Online Services. Daarnaast leveren wij ook Consultancy en Project Management diensten.


Reageer