085-0494494

panel
Home > Microsoft > Dynamics > Microsoft Dynamics ERP in de cloud

Microsoft Dynamics ERP in de cloud

20 april 2011

Microsoft bouwt voort op het succes van Dynamics CRM Online; Draaiend op het Windows Azure platform zal de volgende grote release van de Microsoft Dynamics ERP oplossingen (ook) in de cloud beschikbaar zijn. De Dynamics cloud-oplossingen zullen qua functionaliteit dezelfde voordelen bieden als, en prima samenwerken met, de on-premise versie.

Microsoft geeft een Dynamics Cloud Partner Profitability Guide uit, waarmee haar partners eenvoudiger nieuwe mogelijkheden voor de cloud-oplossingen kunnen identificeren, uitrollen en onderhouden.

De op het Azure platform te ontwikkelen applicaties (NAV, AX, GP en SL) zullen in 2012 beschikbaar komen, te beginnen met Microsoft Dynamics NAV. Vervolgens zal ook Microsoft Dynamics CRM op Azure ontwikkeld worden.

Reageer