085-0494494

Home > Exact > Online > iPhone app voor Exact Online

iPhone app voor Exact Online

12 mei 2011

Exact Online breidt haar portfolio uit met de introductie van de Exact Online iPhone app. Hiermee hebben ondernemers altijd en overal toegang tot de laatste informatie van hun bedrijf. Ook wordt het met de iPhone app eenvoudiger om bepaalde administratieve zaken af te handelen, zoals het direct verwerken van facturen en bonnetjes door medewerkers onderweg. Met d e “Scan en Herken” optie wordt een foto van een bonnetje gemaakt. Deze foto wordt vervolgens verwerkt binnen Exact Online en automatisch geboekt.

Met de introductie van de iPhone app voldoet Exact Online aan de wens van veel klanten om volledig inzicht in de status van de onderneming te hebben, wanneer en waar dan ook. De financiële cockpit biedt inzicht in gegevens zoals omzet, kosten en resultaat over een bepaalde periode. Ook is het mogelijk om deze gegevens te vergelijken met een eerdere periode, waardoor prestaties van de onderneming eenvoudig inzichtelijk worden.

De relatiemodule geeft inzicht in alle contactgegevens van leveranciers, partners en klanten. Deze zijn ook direct vanuit de iPhone app te bellen. Ook heeft de ondernemer inzicht in alle betalingsgegevens, zodat hij volledig op de hoogte is op het moment dat hij bij de klant binnenstapt.

De Exact Online iPhone app is gratis te downloaden in de App Store. Om de app te kunnen gebruiken is een Exact Online abonnement nodig.

Reageer