085-0494494

Home > Uncategorized > Nieuwe CEO Ordina – Ronald Kasteel stapt op, Stépan Breedveld stapt in

Nieuwe CEO Ordina – Ronald Kasteel stapt op, Stépan Breedveld stapt in

11 mei 2011

Na ruim 22 jaar zal Ronald Kasteel per 1 september 2011 Ordina N.V. gaan verlaten. De laatste 12 jaar was Kasteel werkzaam als CEO en voorzitter RvB.

Stépan Breedveld zal Kasteel als CEO opvolgen. Breedveld is sinds november 2010 in dienst bij Ordina en benoemd tot lid van de Raad van Bestuur en is in die rol verantwoordelijk voor de activiteiten van Ordina Nederland. Na 17 werkzaam te zijn geweest bij de Boston Consulting Group maakte hij de overstap naar Ordina. Bij BCG droeg Breedveld bij aan strategieën en verbeteringen van resultaat voor telecom-, IT- en technologiebedrijven en gaf op dat vlak leiding aan de Amsterdamse vestiging. In zijn rol als MD was hij ook verantwoordelijk voor de telecomactiviteiten wereldwijd.

De onrust in de top van Ordina, de speculaties over de huidige CEO en het verlies van 7 miljoen euro in 2010 worden niet genoemd als reden voor het vertrek van Kasteel. Zowel Ronald Kasteel als de RvC geven aan dat het een goed moment is om de nieuwe CEO en voorzitter van de RvB te benoemen.

Reageer