085-0494494

Home > E-COMMERCE > eBay neemt Magento over

eBay neemt Magento over

07 juni 2011

Na het aandeel van 49% dat eBay in Magento in 2010 verkreeg door een investering van USD 22,5 miljoen koopt eBay nu ook de rest van e-commerce leverancier Magento. Door deze overname bouwt eBay verder aan wat zij X.commerce noemen; een open platform dat een wijde reeks van end-to-end services biedt aan handelaren, van voorraad data en kortingen tot  historische prijs-, transactie en browse informatie.

Momenteel maken tienduizenden handels partijen gebruik van Magento en haar nieuwe SaaS oplossing Magento Go. Naar verwachting zal transactie einde Q3 2011 worden afgerond. De Magento operatie zal vanuit Los Angeles bijven draaien met Yoav Kutner (Magento) en John Donahoe (eBay) aan het roer.

Reageer