085-0494494

Home > CRM > Wolters Kluwer neemt Twinfield over

Wolters Kluwer neemt Twinfield over

15 juni 2011

Wolters Kluwer T&A neemt de Nederlandse leverancier van online boekhoudsoftware over. Met deze overname breidt Wolters Kluwer haar aanbod van softwareoplossingen voor accountants en financiële professionals uit.

Twinfield zal onder de vlag van de Europese activiteiten van Wolters Kluwer gaan draaien. Als wereldmarktleider in fiscale, boekhoud- en audit diensten behaalde Wolters Kluwer in 2010 een omzet van EUR 3,6 miljard met zo’n 19.000 medewerkers wereldwijd.

Eerder nam Wolters Kluwer al Toppower (BE) en Lexi-Comp (US) over, waarmee de vroegere uitgeverij de focus steeds meer verlegt naar software.

“Twinfield is blij met de overname, waarmee zij zich kan blijven richten op het ontwikkelen van online boekhoudoplossingen. De commitment en wereldwijde dekking van Wolters Kluwer biedt verder de mogelijkheid voor Twinfield om het productaanbod en de SaaS-diensten te versterken en uit te breiden.”, Aldus Andre Kwakernaat van Twinfield.

Twinfield werd in 2000 opgericht en telt momenteel 75 medewerkers, verdeeld over kantoren in Nederland, UK en Oekraïne.

Reageer