085-0494494

Home > CRM > AFAS neemt ‘huishoudboekje’ over – Yunoo wordt AFAS Personal

AFAS neemt ‘huishoudboekje’ over – Yunoo wordt AFAS Personal

04 oktober 2011

AFAS Software neemt Yunoo, aanbieder van een online huishoudboekje, over. Hiermee breidt het op de zakelijke markt gerichte AFAS haar dienstverlening naar de consumentenmarkt uit.

Yunoo wordt AFAS Personal

Bas van der Veldt, CEO van AFAS, verwacht veel van de overname. Door de propositie voor de consument die met de overname wordt verkregen, zal de naamsbekendheid van AFAS toenemen. Verder ziet van der Veldt op termijn een integratie van de 1,3 miljoen loonstroken en de 800.000 IB en Vpb-aangiften, die maandelijks door AFAS Payroll en fiscale software worden gegenereerd, in AFAS Personal, de nieuwe naam van Yunoo.

Sanoma

Kevin Voges, oprichter van Yunoo geeft aan dat het team van Yunoo blij is met deze overname. Hierdoor kan men zich volledig op het product richten en tegelijkertijd de ontwikkeling versnellen. Sanoma Media heeft haar in 2010 genomen aandeel in Yunoo verkocht, maar blijft als mediapartner betrokken bij AFAS Personal.

Uitstel van executie

In het kader van vergroting van de naamsbekendheid was AFAS Personal vanaf gisteravond te zien zijn in “Uitstel van executie’ op RTL4.

2 reacties

De informatie over onze veiligheid en privacy is openbaar en vrij verkrijgbaar op onze site, zie: http://www.afaspersonal.nl/veiligheid.html.AFAS Personal wordt gecontroleerd door diverse externe partijen, waaronder College Bescherming Persoonsgegevens, antiviruspartijen en Nederlandse Banken. Daarnaast heeft AFAS een ISO-certificering.AFAS Personal durft de stelling aan dat je gegevens net zo veilig zijn met je internetbankieren omgeving en kan dit ook aantonen. Gezien de veiligheid van veel thuiscomputers, durven we ook aan dat dit vaak veiliger is dan het op een individuele computer te bewaren, nog los van de bezwaren over back-ups en zware functionele beperkingen (een Excelsheet kan nooit wat AFAS Personal kan).Rik ten Wolde Marketingmanager AFAS Personal

2011-10-13 20:39:51 door Rik ten Wolde

Hoe zit het met de veiligheid van Yunoo? Hoe zit het met de privacy van mijn gegevens? Ik vraag mij altijd dit soort dingen af. Yunoo is geen financiële dienstverlener (AFAS ook niet). Dus hij valt ook niet onder de Wet financiële dienstverlening (Wfd). Welke wet beschermt dan de gebruiker? Ik houd mijn huishoudboekje wekelijks op mijn eigen computer bij. Gewoon in excel. Simpel en betrouwbaar. Met vriendelijke groet Sas

2011-10-06 19:30:34 door Sas

Reageer