085-0494494

Home > E-COMMERCE > Softlution neemt Content Architects over

Softlution neemt Content Architects over

18 oktober 2011

Per 1 september zijn alle klanten, medewerkers en activiteiten van Content Architects overgenomen door Softlution Nederland. Het in Emmen gevestigde Content Architects werkt sinds 2007 samen met Hybris en heeft in de Nederlandse markt referenties die gebruik maken van de Hybris Multi-Channel Suite. Daarnaast brengen ze een ruime ervaring mee op het gebied van PIM, productie van printcatalogi en web-to-print.

E-commerce oplossing

“Door de overname kunnen onze klanten gebruik maken van een nog breder pakket aan e-commerce oplossingen”, aldus de oprichter van Content Architects, Edwin Middeljans.

Peter van Reijmersdal, CEO van Softlution zegt “Content Architects biedt een mooie aanvulling op de bestaande kennis en klanten binnen de Softlution Groep. We kunnen door deze overname nog beter aan de wensen van onze klanten voldoen.”

Content Architects blijft voorlopig in Emmen gevestigd.

Reageer