085-0494494

Home > Cloud computing > Erik van der Meijden nieuwe CEO Exact

Erik van der Meijden nieuwe CEO Exact

15 februari 2012

Na een lange zoektocht heeft Exact een nieuwe CEO gevonden in de persoon van Erik van der Meijden. Per 19 maart zal van der Meijden starten in zijn nieuwe functie, 26 april  wordt hij genomineerd door de RvC genomineerd voor benoeming tot CEO tijdens de AVA.

IT veteraan

Erik van der Meijden bekleedde tot mei 2011 dezelfde functie binnen Getronics en heeft zijn sporen binnen de IT markt ruim verdiend. Als consultant gestart bij Accenture, overgestapt naar Compaq (HP) waar hij 10 jaar later Managing Director werd om het bedrijf in 2007 te verlaten in de functie van VP Technology Solutions Group en MD General Western Europe. Vervolgens bij KPN, waar hij na de overname van Getronics de functie van CEO van laatstgenoemde op zich nam.

“Als nieuwe CEO Exact hebben we in Erik de juiste persoon gevonden om het herstel van de organische groei verder te leiden.” Aldus Rolf Deves, voorzitter RvC Exact.

Erik van der Meijden is opgetogen om deze fase van groei te leiden; “De versnelde innovatie naar cloud-based solutions en services zal onze klanten nog beter ondersteunen in hun bedrijfsprocessen.”

Exact ontwikkelt en levert SaaS en on-premise ERP en CRM software oplossingen ter ondersteuning van de bedrijfsprocessen van ondernemers binnen diverse sectoren zoals productie, groothandel & distributie en zakelijke dienstverlening. Met oplossingen als Exact Globe, Exact Synergy en Exact Online worden wereldwijd meer dan 100.000 bedrijven ondersteund en werd in 2011 een omzet behaald van EUR 215,6 MLN.

Reageer