085-0494494

Home > CRM > ITselector op Business Software Expo

ITselector op Business Software Expo

12 april 2012

25 april 2012 is ITselector te vinden op stand 8 van de Business Software Expo in Ahoy, Rotterdam. Om 10.00 uur gaan de deuren open en kunt u zich oriënteren op de meer dan 140 aanwezige software oplossingen.

De juiste keuze

Maar hoe kiest u uit dat enorme aanbod nou de oplossing en partner die het beste bij uw bedrijf past? ITselector helpt u hier graag bij. Door onze kennis van de markt en haar spelers kunnen wij u op onafhankelijke wijze adviseren. Wilt u weten wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Bezoek ons op stand 8 en we gaan graag met u in gesprek.

Overeenkomst wijn en business software

Tegelijkertijd kunt u genieten van een hapje en een heerlijk glas wijn, geschonken door Lammert Wiegmink, bekend als sommmelier en wijninkoper van beroemde sterren restaurants zoals La Tour d’Argent in Parijs en  Parkheuvel in Rotterdam. Als eigenaar van Wijnhaven Wijnimport presenteert Lammert sinds 2000 de mooiste wijnen aan een breed publiek. Het prachtige assortiment is te vinden bij gerenommeerde restaurants in Rotterdam en omgeving en direct te bestellen via Eurowines.

Tot ziens op 25 april bij stand nummer 8!

 

ITselector adviseert bedrijven bij de selectie en implementatie van een (nieuw) CRM, ERP of E-commerce systeem. Vul onze Keuzehulp in of neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken.

Reageer