085-0494494

Home > CRM > partnership Update software en Qlicktech

partnership Update software en Qlicktech

11 juli 2012

Optimale bedrijfsinformatie door integratie update CRM en QlikView

Update software AG en Qliktech zijn een partnerschap aangegaan. QlikTech levert business discovery software. Het partnerschap houdt in dat de BI oplossing van QlikView geïntegreerd wordt met de update CRM oplossing. Update CRM is beschikbaar als in-house en als SaaS oplossing. QlikView analyseert grote data bestanden. Door deze integratie hebben gebruikers sneller toegang tot bedrijfsinformatie, middels diverse analyse- en rapportagemogelijkheden.

Thomas Deutschmann, CEO van update software: “Professioneel Customer Relationship Management staat aan de basis van zakelijk succes. Onze klanten zullen in staat zijn om door de integratie met QlikView hun analyses in update CRM nog sneller en eenvoudiger uit te voeren. Het is de ideale aanvulling op onze CRM oplossing en zorgt voor een toegevoegde waarde. We kijken uit naar het werken als OEM partner met een innovatieve software leverancier als QlikTech.”

De toegevoegde waarde die Qlikview biedt bestaat uit het visualiseren van data, uitgebreide, snelle rapportages en dynamische dashboard analyses. Qlikview foust met namen op de biowetenschappen, financiële dienstverlening en de bouw- en maakindustrie branches.

over update software ag

Het beursgenoteerde update software AG ( www.update.com) is in 1988 in Wenen opgericht en heeft momenteel meer dan 170.000 gebruikers bij ruim 1.500 bedrijven. Update heeft vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Hongarije, de Tsjechische Republiek, Polen en de VS.

Tot de klanten van update behoren onder andere ALK Abelló, Bawag P.S.K., Boehringer Ingelheim, Daiichi Sankyo, Danfoss, Demag Cranes, Hansgrohe, Kärcher, LBS Nord, MagnaSteyr, Paul Hartmann, Raiffeisen Switzerland, ratiopharm, Reis Robotics, Saint Gobain, Sandoz, UnicreditBank Hungary, Uzin Utz AG, Hamburger Sparkasse en 130 andere Duitse spaarbanken. update werkt samen met strategische partners als Atos, Hewlett-Packard, Sensix, en Steria Mummert Consulting en met hosting-partner IBM.

QlikTech® en QlikView® zijn geregistreerde handelsmerken van Qliktech International AB.

Reageer