085-0494494

Home > CRM > Aspect ICT 2e CAS CRM dealer in NL

Aspect ICT 2e CAS CRM dealer in NL

15 januari 2013

PERSBERICHT

Aspect ICT, een middelgrote ICT-dienstverlener gevestigd in Hardinxveld-Giessendam, mag zich met ingang van 1 januari 2013 dealer van CAS CRM noemen. Het is het tweede verkooppunt in Nederland voor de Duitse marktleider voor CRM software in het MKB.

In Duitsland heeft CAS zich de laatste jaren ontwikkeld tot innovatie- en marktleider voor klantrelatiebeheer. Ze staan daar in de top 3 van meest gebruikte CRM-applicaties en zijn voor het MKB zelfs de absolute marktleider. De ambities reiken echter verder, want CAS wil eveneens de Nederlandse markt veroveren. Op voorhand geen gemakkelijke opgave, gezien de vele aanbieders van CRM-software in ons land.

Toch is Leen Rietveld, één van de directeuren van Aspect ICT, van mening dat CAS binnen onze landsgrenzen zeker ook potten kan breken. “Het is de verwachting dat Aspect | ICT middels de krachtenbundeling een waardevolle bijdrage kan leveren aan het succes van CAS CRM in Nederland. Toen wij de applicatie en bijbehorende prijsstelling zagen, werden we direct enthousiast. CAS CRM biedt veel value-for-money. De oplossing waar het om gaat heet CAS genesisWorld. Het is een xRM platform met ingebouwde functionaliteit voor het inrichten van portalen, social CRM en ondersteuning voor alle mobiele platforms. En verder biedt het natuurlijk alles wat je nog meer van een moderne CRM-applicatie mag verwachten.”

Reageer