085-0494494

Home > CRM > update’s CRM.pad overtuigt Red Dot jury

update’s CRM.pad overtuigt Red Dot jury

23 juli 2013

PERSBERICHT: update’s CRM.pad wint Red Dot Award: Communication Design 2013

update software AG, één van de vooraanstaande Europese leveranciers van premium CRM oplossingen met hoofdkantoor in Wenen, wint met haar oplossing voor de Apple iPad de prestigieuze Red Dot Award in de categorie Communication Design. De CRM.pad is een mobiele Customer Relationship Management oplossing speciaal voor buitendienstmedewerkers die met een iPad werken. De winnende applicatie onderscheidt zich van andere enterprise systemen door vormgeving, een intuïtief gebruik en snelle toegang tot klantgegevens. Ook de contextafhankelijke navigatie en de flexibele user interface sprongen in het oog van de jury. CRM.pad optimaliseert de efficiency van sales- en servicemedewerkers, waardoor zij meer tijd overhouden voor hun kerntaak: de klant.

“Alleen de allerbeste”
De Red Dot Design Award is één van de belangrijkste designwedstrijden georganiseerd  door het Design Centrum Nordrhein Westfalen in Duitsland (www.red-dot.org). Alleen de beste inzendingen worden beloond met de rode stip, een internationaal erkend kwaliteitskeurmerk voor topdesign. Dit jaar evalueerde de jury ongeveer 6.800 inzendingen uit 43 verschillende landen in een meerdaagse bijeenkomst en bekroonde alleen de beste met de felbegeerde Red Dot. “Veel inzendingen voor de Red Dot Design Award maakten indruk op de jury. Maar alleen de allerbeste die zichzelf onderscheiden van de massa door een groot marktpotentieel te tonen en buzz te creëren, ontvingen de prijs. De onderscheiding versterkt de zichtbaarheid enorm”, aldus Dr. Zec.

“Belangrijke mijlpaal voor update”
“Voor update is deze award een belangrijke mijlpaal”, zegt Thomas Deutschmann, CEO van update software AG. “Wij willen met onze Customer Relationship Management oplossingen een nieuwe norm neerzetten op het gebied van User Experience en Usability. Deze Red Dot Design Award bewijst onze expertise hierin. We zijn er natuurlijk bijzonder trots op dat de energie die we in de softwareontwikkeling hebben gestopt, vruchten heeft afgeworpen”, aldus Thomas Deutschmann.

De award winnaars worden op 18 oktober in het Berlin Konzerthaus gehuldigd. Meer informatie over de CRM.pad en mobiele CRM is beschikbaar op: www.update.com/du/crmpad

Over de Red Dot Design Award
De Red Dot Design Award (www.red-dot.org) is één van de grootste design competities in de wereld. Sinds 1954 beloont het Design Centrum Nordrhein Westfalen uitstekend design. De prestigieuze Red Dot heeft zich gevestigd als een internationaal gerenommeerd keurmerk en wordt uitgereikt in de categorieën product design, product concept en communication design.

Over update software AG
update software AG ( www.update.com) is in 1988 in Wenen opgericht. Met meer dan 200.000 gebruikers bij ruim 1.500 bedrijven is update de toonaangevende Europese fabrikant van hoogwaardige CRM systemen. update heeft vestigingen in Duitsland, Zwitserland, Nederland, Frankrijk, Hongarije, de Tsjechische Republiek, Polen en de V.S. update software AG is genoteerd aan de Duitse beurs in Frankfurt aan de Main.

Tot de klanten van update behoren onder andere ALK Abelló, Bawag P.S.K., Boehringer Ingelheim, Daiichi Sankyo, Danfoss, Demag Cranes, Hansgrohe, Kärcher, LBS Nord, MagnaSteyr, Paul Hartmann, Raiffeisen Switzerland, ratiopharm, Reis Robotics, Saint Gobain, Sandoz, UnicreditBank Hungary, Hamburger Sparkasse en 130 andere Duitse spaarbanken. update werkt samen met strategische partners als Atos, Hewlett-Packard, Sensix, en Steria Mummert Consulting en met hosting-partner IBM.

Reageer