085-0494494

Home > ERP leveranciers > ChainWise een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland

ChainWise een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland

18 oktober 2013

Het Financiele Dagblad kiest rijkt de FD Gazellen Award voor de 10e keer uit aan de snelst groeiende ondernemingen van Nederland. Om voor de 2013 award in aanmerking te komen dienen de gegadigden een omzetgroei van minimaal 20% te laten zien over de 3 voorgaande boekjaren 2010, 2011 en 2012. Een van die gegadigden is bedrijfssoftware leverancier ChainWise.

Ook dit jaar zijn er 5 regionale bijeenkomsten:

  • FD Gazellen 2013 | Zuid-Holland en Zeeland: dinsdag 19 november in Schiedam.
  • FD Gazellen 2013 | Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel: donderdag 21 november in Sneek
  • FD Gazellen 2013 | Noord-Brabant en Limburg: dinsdag 26 november in Helmond
  • FD Gazellen 2013 | Noord-Holland: donderdag 28 november in Amstelveen
  • FD Gazellen 2013 | Gelderland, Utrecht en Flevoland: dinsdag 3 december in Leusden

ChainWise is er trots op dit jaar FD Gazelle te zijn en dingt daarmee naar één van de hoofdprijzen die de komende maanden worden uitgereikt.

ChainWise haalt het optimale uit de zaak
ChainWise bedrijfssoftware is ontworpen om administraties te ondersteunen en te vereenvoudigen. Door het maximaliseren van de automatisering en minimaliseren van handmatige handelingen. De modulair ontwikkelde software van ChainWise geeft bedrijven, instellingen en organisaties volledig inzicht in de bedrijfsprocessen en projecten en biedt controle over de kosten. Juist in deze zware economische tijden voor velen een uitkomst.

ChainWise zet ondernemend Nederland op winst
ChainWise bedrijfssoftware richt zich voornamelijk op de middelgrote (100-500 medewerkers) en kleine (5-100 medewerkers) organisaties. Het procesoptimalisatie systeem biedt alle functionaliteit die noodzakelijk is voor een hedendaagse, vaak projectmatig werkende onderneming. Door tijds- en dus kostenbesparing, toenemend inzicht en controle, wordt de declarabiliteit verhoogd.

Reageer