085-0494494

Home > ERP leveranciers > 2014 ERP rapport

2014 ERP rapport

14 oktober 2014

Panorama Consulting Solutions ontwikkelde net als voorgaande jaren het 2014 ERP rapport, waarin ERP software selectie, implementatie en tevredenheid binnen de verschillende branches, bedrijfsgrootten en geografische locatie worden onderzocht. In het rapport worden de ervaringen van ERP klanten met betrekking tot enterprise software, vendors, consultants en implementaties samengevat. De informatie in het rapport is gebaseerd op de enquete die 13 maanden op de site van PCS heeft gestaan en de antwoorden van de 192 respondenten hierop.

 

Een aantal opmerkelijke zaken die uit het rapport naar voren komen

  • de sterk uiteenlopende redenen voor bedrijven om ERP software te implementeren redenen erp implementatie
  • de gemiddelde doorlooptijd, kosten en voordelen van een ERP implementatie projectdoorlooptijd kosten voordelen ERP implementatie

  • het grootste aantal implementaties (28%) is gedaan bij bedrijven met de laagste jaaromzet (minder dan 25 miljoen USD) en het kleinste aantal implementaties (5%) is gedaan bij bedrijven met de hoogste jaaromzet (meer dan 2 miljard USD)erp implementaties jaaromzet

  • de meest geselecteerde en geïmplementeerde ERP leveranciersmeest geselecteerde erp leveranicers

  • het merendeel van de implementaties (69%) blijft binnen budget of binnen 25% overschrijding ervanerp budget kosten

 

Het volledige rapport is te vinden op de site van Panorama Consulting Services.

Reageer