085-0494494

Home > E-COMMERCE > KPMG doet bod op Microsoft partner Crimsonwing

KPMG doet bod op Microsoft partner Crimsonwing

28 november 2014

KPMG heeft vandaag een bod uitgebracht op alle uitgegeven aandelen van Crimsonwing P.L.C. van EUR 0,8327 per aandeel. Dat brengt de waarde van het volledige aandelenpakket op een totaal bedrag van 24 miljoen euro.

KPMG heeft als doel om organisatie te laten bestaan en de business voort te zetten, waarmee de potentiële klanten portfolio van Crimsonwing groeit. Verder is het de bedoeling om David Walsh als CEO aan te houden.

Over Crimsonwing

Crimsonwing is een internationale leverancier van IT oplossingen. Zij leveren verschillende soorten software en professional services aan hun klanten in Europa, waaronder de UK, Nederland en Malta en richt zich primair op E-commerce, ERP en maatwerk- ontwikkeling en integratie.

Lees het volledige bericht op op de site van Crimsonwing. Hier is ook het aanbiedings document te vinden.

Meer informatie over E-Commerce?

Vragen over E-Commerce of ERP?
Neem contact op met Jaap Lucas voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer