085-0494494

Home > business software > De best gelezen artikelen en whitepapers van 2014

De best gelezen artikelen en whitepapers van 2014

31 december 2014

Dit zijn de 3 artikelen en 2 whitepapers die het afgelopen jaar het meest werden gelezen op onze website.  Voor het geval u deze artikelen en whitepapers gemist heeft, zetten we ze hieronder nog eens voor u op rij: 

Top 10 ERP voorspellingen voor 2015

De afsluiting van een jaar is niet compleet zonder voorspellingen voor het volgende jaar. Hier was de lezer het blijkbaar mee eens, aangezien deze top 10 ERP voorspellingen veelvuldig gelezen werden. Gemist of nog eens bekijken? Lees hier het volledige artikel.

2014 ERP rapport

Net als ieder jaar ontwikkelde Panorama Consulting Solutions het 2014 ERP rapport, waarin ERP software selectie, implementatie en tevredenheid binnen de verschillende branches, bedrijfsgrootten en geografische locatie werden onderzocht. In het rapport worden de ervaringen van ERP klanten met betrekking tot enterprise software, vendors, consultants en implementaties samengevat. Uit dit rapport kwamen een aantal opmerkelijke zaken naar voren, die gretig door de lezer werden verslonden. Artikel gemist? Klik hier om het artikel te lezen. 

IT Selector in Management Team thema editie “Supply Chain Management”

Wat veel bedrijven nachtmerries oplevert, is de vraag hoe SCM zich tot software verhoudt. Want zonder IT geen SCM. Maar hoe vind je dan de juiste softwareleverancier? En hoe breng je je processen zo in kaart dat een consultant begrijpt wat je nodig hebt? Dat dit vaak lastig wordt gevonden viel ook te zien aan het aantal lezers van dit artikel. Gemist? Lees hier het volledige artikel. 

Whitepaper: Grootste missers bij implementaties

Via verschillende kanalen stelden wij de vraag; “Wat zijn de grootste missers bij implementatie trajecten?”. De reden van deze vraag is dat we regelmatig missers tegenkomen in implementatietrajecten bij organisaties en benieuwd waren naar verhalen van anderen hierover. De resultaten die werden in de whitepaper werden veelvuldig gelezen. Nog niet gelezen? Klik hier om deze whitepaper te downloaden. 

Whitepaper: NAV of AX?

Nadat Microsoft het softwarepakket Mircosoft Dynamics AX2012 aan het al zeer brede aanbod van ERP software producten had toegevoegd, was de keuze tussen NAV en AX minder snel gemaakt. In deze whitepaper wordt hier een handje bij geholpen door een uitwerking van een prijsvergelijking, met een handelsonderneming en dienstverlenend bedrijf als casus. Nog niet gelezen? Klik hier om deze te downloaden. 

Meer informatie over bedrijfssoftware?

Oriënteert u zich op bedrijfssoftware?
Neem contact op met Jaap Lucas voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer