085-0494494

Home > SAP > SAP rond overname Concur Technologies af

SAP rond overname Concur Technologies af

10 december 2014

De overname van Concur Technologies door SAP, die medio september werd aangekondigd, is afgerond. Door de overname wordt het aanbod van SAP uitgebreid met een beheermodel voor uitgaven, budgetten en processen.  SAP betaalde 8,3 miljard dollar voor de overname. 

SAP wil Concur inzetten bij Ariba, Fieldglass en Hana

Concur Technologies werd opgericht in 1993 en levert SaaS oplossingen voor het beheer van zakelijke reizen en onkosten. Daarnaast is Concur de eigenaar van mobiele reisorganizer Triplt, dat in 2011 werd overgenomen. Het bedrijf heeft een omzet van 440 miljoen dollar, met 4200 werknemers en 23.000 klanten over de hele wereld

Reden van overname is dat SAP Concur Technologies wil inzetten bij het inkoopnetwerk Ariba, het eerder dit jaar overgenomen Fieldglass (een leverancier van software voor arbeidscontractbeheer) en het analytische databaseplatform Hana.

 

Meer informatie over bedrijfssoftware?

Vragen over SaaS of andere bedrijfssoftware?
Neem contact op met Jaap Lucas voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer