085-0494494

Home > ERP leveranciers > Wegens succes verlengd: IT Selector onderzoekt waardering ERP software

Wegens succes verlengd: IT Selector onderzoekt waardering ERP software

24 december 2014

De enquête wordt nog steeds veelvuldig ingevuld en de aanmeldingen blijven binnenstromen. Omdat deze nieuwe aanmeldingen leiden tot interessante inzichten is besloten om het onderzoek met een maand te verlengen. De resultaten worden eind februari gepresenteerd en de GoPro HERO4 active sports camera wordt dan ook verloot. 

Over het ERP software onderzoek

IT Selector doet onderzoek naar de waardering van ERP software vanuit het perspectief van de gebruiker. Het doel van het onderzoek is om een onafhankelijke lijst op te stellen met een Top 10 van best gewaardeerde ERP software binnen Nederland. 

Naast de waardering van ERP software wordt gekeken naar het implementatieproces. De bevindingen op het gebied van ERP software en ERP implementatie worden beschreven in een whitepaper. De top 10 en deze whitepaper zullen eind februari worden gepresenteerd.

Heeft u de enquete nog niet ingevuld?

De vragenlijst bevat 22 vragen en duurt maximaal 6 minuten. U ontvangt de resultaten (indien gewenst) als eerste in uw mail en u maakt bovendien kans op een GoPro HERO4 active sports camera.

Geïnteresseerd?

Vul de enquete in en maak kan op een GoPro HERO4.

Reageer