085-0494494

Home > ERP leveranciers > Beethree neemt The Next View over

Beethree neemt The Next View over

09 januari 2015

Salesforce.com implementatie parter Beethree heeft een gedeelte van de Salesforce-activiteiten van The Next View overgenomen. Hieronder vallen alle salesforceklanten (waaronder Philips en NS) en 5 medewerkers. Dit omdat The Next View wil zich met de overige 30 mensen volledig gaan richten op de SAP activiteiten. 

Samen met de 2 oprichters van Beethree (Jaromir van Gorsel en Peter Bakker), gaat de manager van de Salesforce Business Unit van The Next View (Dico Timmerman) de nieuwe directie vormen. Dankzij de overname wordt Beethree in staat gesteld om naast Salesforce sales en service & marketing cloud ook expertise op het cloud platform te bieden. 

Beethree sterke speler middensegment

Door de overname ontstaat er een nieuwe sterke speler in het middensegment volgens Salesforce. Volgens Peter Bakker, mede-oprichter van Beethree, wordt het bedrijf nu naast verkoop-, marketing- en klantbeheerprocessen ook in staat gesteld andere processen te modelleren. Het team dat overkomt van The Next View, gespecialiseerd in Force.com, kunnen bijvoorbeeld data van klanten inzichtelijk maken voor eindgebruikers.

Meer informatie over ERP software?

Oriënteert u zich op bedrijfssoftware?
Neem contact op met Jaap Lucas voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer