085-0494494

Home > business software > VACATURE Project-/Programmamanager

VACATURE Project-/Programmamanager

25 februari 2015

Vanwege onze groei zijn we op zoek naar ervaren en zelfstandige projectmanagers en programmamanagers om onze klanten in selectie- en implementatie projecten te ondersteunen.

WIJ:

ITselector ondersteunt en adviseert haar klanten bij het selecteren en implementeren van bedrijfssoftware. Vanuit een product- en leveranciers onafhankelijke rol vullen we deze projecten in met een team van ervaren en enthousiaste adviseurs. Vanwege onze groei zijn we op zoek naar ervaren project- en programma managers t.b.v. selectie- en implementatie projecten.

WAT:

Onze klanten zijn doorgaans MKB+ bedrijven (50-500 medewerkers). We bieden je de mogelijkheid om op projectbasis tegen een marktconform tarief interessante en uitdagende projecten uit te voeren, waarbij de ervaring en kennis van ons team tot jouw beschikking staat.

JIJ:

Ben jij een ervaren project- of programma manager met een zelfstandige en professionele werkwijze en zoek je uitdagende projecten waarin je het verschil kunt maken voor onze klanten? Zijn termen als procesoptimalisatie, applicatielandschap, Request for Proposal, Proof of Concept en Fit-Gap gesneden koek voor je? Stuur je cv naar jlucas@itselector.nl en vertel ons hoe jij ons team kunt versterken.

Reageer