085-0494494

Home > ERP implementatie > Gastblog: Business case achter uw ERP implementatie

Gastblog: Business case achter uw ERP implementatie

08 januari 2016

De komende tijd komt met regelmaat een de leveranciers uit onze leveranciermatrix met een gastblog. Vandaag: Jeroen van Zwienen van KMPG Crimsonwing, over de business case achter uw ERP implementatie

De Business Case achter uw ERP implementatie

Industrie en Additive Manufacturing / 3D printing, Cloud, Azure, Social Media, Cyber Security, Big Data, Mobile en OmniChannel. Dit is slechts een kleine greep uit de trends en ontwikkelingen die dagelijks voorbijkomen in de drukke wereld waarin wij ons allemaal begeven.

U zult zich regelmatig afvragen: Moet ik iets doen met deze ontwikkelingen? Wat zijn dan mijn mogelijkheden? Kan ik er mijn voordeel mee doen? Is er een relatie met mijn ERP platform en zo ja, welke dan?

Veel bedrijven, zoals die van u, oriënteren zich momenteel op vernieuwing van ERP of andere bedrijfsapplicaties. Het doel? Om de bedrijfsvoering efficiënter te maken zodat er beter kan worden ingespeeld op de trends en ontwikkelingen. Deze ontwikkelingen moeten uiteindelijk een springplank worden voor uw bedrijf.

KPMG Crimsonwing kan u goed informeren over de invloeden van de huidige trends en ontwikkelingen op uw bedrijfsvoering. Tegelijkertijd zijn zij in staat u te adviseren over ‘state-of-the-art’ oplossingen. Of het nu gaat om ERP, CRM of e-commerce. Last but not least is KPMG Crimsonwing de partner als het gaat om end-to-end implementaties van het Microsoft Dynamics platform.

‘State-of-the-art’ software, gedegen integratie, de juiste specialisten en service en support diensten stellen uw organisatie in staat om de beste te zijn in uw markt. Dat alles met het oog op een kosteneffectief IT-systeem.

 

Meer informatie over ERP?

Vragen over ERP of andere bedrijfssoftware?
Neem contact op met Jaap Lucas voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer