085-0494494

Home > ERP leveranciers > Pulse neemt Dynamics AX-activiteiten over van Centric

Pulse neemt Dynamics AX-activiteiten over van Centric

04 januari 2016

Pulse neemt per direct de Dynamics AX-activiteiten van Centric over, inclusief de AX-oplossing TradeWorld. Door deze overname versterkt Pulse haar positie in de Dynamics AX-markt en ontstaat een uitgebreider producten- en dienstenportfolio voor productie-, handels- en retailbedrijven. 

Continuïteit

In het pakket TradeWorld is kennis van bedrijfsprocessen in de groothandel en retail vertaald naar geïntegreerde, branche specifieke functionaliteit,, zoals handels- en logistieke processen, product- en assortimentsbeheer en containertransporten. Ferry Kalfsvel, Directeur Supply Chain Solutions bij Centric: “Na jarenlang met veel passie aan TradeWorld te hebben gewerkt, is het tijd om onze focus te verleggen. We brengen TradeWorld onder bij Pulse omdat zij qua omvang, cultuur en marktfocus het best past bij onze klanten. Dit geeft ons en onze klanten het vertrouwen dat de continuïteit van TradeWorld en de dienstverlening goed geborgd zijn.”

Volgens Hiljon te Boome, Director Operations bij Pulse, is de overname niet verrassend: “Toen duidelijk werd dat Centric een overnamekandidaat zocht, kwamen we al snel in gesprek. Onze culturen passen bij elkaar: de klant en het resultaat staan centraal. Dat is voor ons allebei belangrijk in de continuïteit van de dienstverlening.”

De intentie en doelstelling van de overname zijn helder. “Pulse neemt de ondersteuning van TradeWorld over en zorgt dat klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening. Met de TradeWorld-oplossing breiden we ons bestaande portfolio verder uit. Naast het onderhoud ontwikkelt Pulse de oplossing verder door. Dit draagt bij aan een goede toekomst, voor zowel de gebruikers van TradeWorld als de bestaande klanten van Pulse”, stelt Te Boome tevreden.

Pulse Managed Services

Binnen het team van 140 medewerkers van Pulse, focust zich een groep van ruim 30 ervaren specialisten op de service van bestaande klanten. Dankzij een zowel breed als diep pallet aan diensten halen klanten volgens Pulse het maximale uit Microsoft Dynamics AX. Daar worden de klanten van Centric, bedrijven die TradeWorld inzetten, nu aan toegevoegd. Ton Hagens, Director Services bij Pulse: “Elke klant krijgt een eigen team van specialisten toegewezen. Dat zijn mensen die uit die specifieke branche komen. Zij begrijpen de processen en kunnen daar maximaal op inspelen. Verder ligt onze nadruk op preventie. Door het systeem continu te monitoren worden problemen voorkomen en kan er waar nodig proactief ingrepen worden.”

Meer informatie over ERP?

Vragen over ERP of andere bedrijfssoftware?
Neem contact op met Jaap Lucas voor een vrijblijvend gesprek.

Reageer