085-0494494

Home > ERP leveranciers > Erik Damgaard grensoverschrijdend: Uniconta breidt uit naar Nederland

Erik Damgaard grensoverschrijdend: Uniconta breidt uit naar Nederland

01 september 2017

Een recente kapitaalinjectie heeft ervoor gezorgd dat Uniconta naar de Nederlandse markt is uitgerold. Erik Damgaard ontwikkelde de SaaS ERP oplossing, die gestoeld is op zijn 30 jaar ervaring op het gebied van ERP applicaties, waaronder Microsoft Dynamics AX en Concorde XAL. Het platform is ontwikkeld op basis van de laatste Microsoft technologie.

“De stap om naar Nederland met Uniconta uit te rollen, is onderdeel van onze internationale groeiambitie. De ervaring leert dat Nederland een belangrijk land vormt voor uitrol in de Europese markt”, geeft Erik Damgaard, CEO van Uniconta, aan. In Denemarken heeft Uniconta inmiddels 125 partners.

“Middels deze kapitaalinjectie is het mogelijk een snelle roll-out van Uniconta in Nederland te bewerkstellingen. Uniconta heeft een unieke positie in de markt om als enige een 100% multi-tenant cloudbased ERP platform aan te bieden, met de mogelijkheid een breed scala aan branchespecifieke oplossingen te integreren.” Het platform biedt standaard functionaliteit voor de financiële administratie, CRM, projectenadministratie en de supplychain en is geschikt voor organisaties vanaf twee gebruikers. “Met Uniconta kunnen we voorzien in de behoefte aan cloud-based modificeerbare oplossingen voor het midden- en kleinbedrijf”, zegt Stefan van den Brink, Algemeen Directeur Uniconta Nederland.

“Nu het distributeurschap voor Nederland is verworven, kan het partnerkanaal worden opgebouwd. Het huidige Nederlandse team, is een team dat de nodige contributie heeft geleverd in de localisatie van het product en onze expansie strategie. Partners in Nederland zullen veel profijt ondervinden van dit team” aldus Claus Klein-Ipsen, CFO en Head of International Distributors bij Uniconta.

Voor de werving van partners organiseert Uniconta Nederland op dinsdag 5 september, in CineMec in Ede, het Uniconta Partner Opportunity event. Erik Damgaard, Per Pedersen en Claus Klein-Ipsen zullen naast het Nederlandse Uniconta team de presentaties verzorgen.

Reageer