085-0494494

Home > vacature > GEZOCHT: Senior Business Consultant (projectbasis)

GEZOCHT: Senior Business Consultant (projectbasis)

14 september 2021

Senior Business Consultant (projectbasis)

Voor diverse uitdagende projecten bij prachtige Nederlandse mkb-bedrijven zoeken we een enthousiaste senior business consultant om een samenwerking mee aan te gaan. IT Selector helpt bij het selecteren en implementeren van complexe business software. Enthousiasme, professionaliteit en een focus op succes kenmerken onze mensen.

Onze klanten en jouw rol

Denk aan een mkb organisatie met 160 medewerkers die voor hun dagelijkse business afhankelijk zijn van diverse automatiseringsprocessen. De complexe productie- en bedrijfsprocessen worden ondersteund door slimme software welke vaak al jaren in gebruik is. Door de snel digitaliserende umwelt is het applicatie landschap vaak aan een grondige revisie toe. Nieuwe software biedt nieuwe mogelijkheden en het managementteam wil met vernieuwde slagkracht de markt op. Omdat ze hun eigen product serieus nemen, succesvol zijn maar te weinig expertise in huis hebben vertrouwen ze op ons.

Selectie en implementatie van de juiste business software is een vak, evenals de keus voor de bijbehorende partner. Jij weet wat hierbij komt kijken. Je bent gewend om met de professionals binnen deze organisaties te schakelen, de helicopterview te bewaren en hen kritisch te begeleiden in de keuzes. Want in de selectiefase komt er per slot een veelheid aan onderwerpen langs: business procesmanagement en -optimalisatie, resource planning, finance, warehouse management, customer relationship management, noem maar op. Jij leidt hen met behulp van jouw kennis en onze methodiek en tools gestructureerd door de onderwerpen heen.

Je verdiept je in de klant, graaft je in en bovenal verbindt je je aan de belangrijkste mensen.
Een goede relatie en communicatie zijn enorm belangrijk. In elke fase van de oriëntatie en selectie houdt je workshops, analyseer je de input en lever je de uitkomsten gestructureerd op aan het projectteam. Indien gewenst ben je sparringpartner voor het management en brief je hen periodiek over de voortgang. Als regisseur van de transitie bouwt de klant op jou!

Wat wij als IT Selector voor jou betekenen?

Een leuk team van collega’s – onafhankelijke professionals – met wie je kunt brainen, ontladen of sparren over de aanpak. Bij ons pand in de Zeister bossen kan je aanvliegen voor overleg, lunch, een trainingssessie of om een workshop voor de klant te organiseren. Daarnaast hebben we een gestructureerde aanpak, software tools en allerlei bruikbare workshops om in te zetten bij de klant. Samen komen we per slot verder en is het een stuk leuker dan solo.

Niet zomaar iemand

Wij geloven dat het belangrijk is dat we echt een match hebben met elkaar. Om goed tot je recht te komen en waarde aan IT Selector toe te voegen zoeken we iemand die de volgende drijfveren bij zichzelf herkent:

  • Je beweegt vanuit eigenwaarde
  • Je bent doelgericht
  • Onafhankelijk denken motiveert je
  • Je neemt graag gefundeerde besluiten
  • Je werkt geordend en gestructureerd

Dus…

Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel en kom je graag eens langs voor een goed gesprek en een lekkere cappuccino? Stuur dan je persoonlijke motivatie naar jlucas@itselector.nl

Wil je eerst meer weten? Bel naar 085-0494494 en vraag naar Jaap Lucas.

Reageer