085-0494494

Home > CRM > AI – Microsoft Dynamics 365 Copilot πŸ‘¨β€βœˆοΈ

AI – Microsoft Dynamics 365 Copilot πŸ‘¨β€βœˆοΈ

06 maart 2023

ARTIFICIAL INTELLIGENCE (AI) – Vandaag heeft Microsoft hun versie gepresenteerd: Microsoft Dynamics 365 Copilot πŸ‘¨β€βœˆοΈ

Interactieve, AI gedreven ondersteuning van business functionaliteiten in zowel #ERP als #CRM.

Uit (Microsoft eigen) onderzoek blijkt dat ruim 8 op de 10 medewerkers hopen dat AI de herhalende taken in hun werk kunnen verminderen.

Een paar voorbeelden die Microsoft hiervan geeft:
Verkoop – het (deels) schrijven van antwoorden op klant e-mails, en het maken van een samenvatting van een Teams meeting.

Klantenservice – het genereren van virtuele agents en het leveren van een interactieve chat ervaring gebaseerd op een kennisbank en case historie.

Business Central – het stroomlijnen van het creΓ«ren van product listings; op basis van product karakteristieken kunnen overtuigende productbeschrijvingen worden gegenereerd, waarna een specifieke tone-of-voice kan worden toegevoegd.

Uit het eerdergenoemde onderzoek zou ook blijken dat gebruikers van steeds meer AI-gedreven expertise verwachten van CRM en ERP oplossingen.

Lees het artikel van Microsoft hier >>

In ons artikel “Microsoft Copilot: DΓ© game-changer in ERP en CRM? Een eerste blik” gaan wij hier dieper op in.

IT Selector ondersteunt bij digitale transformaties, waarbij inventarisatie en optimalisatie van processen als basis gelden voor de selectie van de beste passende softwareoplossing(en) en implementatiepartner(s).

Wil je hier eens over sparren? Neem gerust contact met ons op.

artificial intelligence microsoft dynamics copilot

Reageer