085-0494494

Home > CRM > Nieuwe versie EveryWare, de field service oplossing van Dysel

Nieuwe versie EveryWare, de field service oplossing van Dysel

15 augustus 2012

ERP leverancier Dysel presenteert de nieuwe versie van de field service-oplossing EveryWare; een oplossing voor buitendienstmedewerkers die perfect aansluit op de backoffice. EveryWare werkt platform- en apparaatonafhankelijk en draait op smartphones, tablets en laptops en is Android, iOS en Windows compatible.
Gegevens die in het veld worden ingevoerd worden direct in het centrale systeem bijgewerkt. Het werkt ook offline en synchroniseert zodra er weer verbinding is.

EveryWare Service

EveryWare Service is een oplossing voor monteurs die op locatie reparatie- en onderhoudsklussen uitvoeren. Hiermee kan de servicehistorie en configuratie van apparatuur worden geraadpleegd en is de voorraad in het magazijn of de servicebus inzichtelijk. Het beschikken over actuele en correcte informatie zorgt voor betere service, efficiënt voorraadbeheer en snelle facturatie.

EveryWare CRM

EveryWare CRM geeft verkopers een oplossing waarmee zij uitstekend geïnformeerd op bezoek gaan bij de klant of prospect. Ze kunnen het beschikbare aanbod tonen, offertes maken en deals afsluiten. En alle informatie wordt direct naar kantoor verzonden. EveryWare CRM helpt ook bij het maken van sales forecasts en maakt het plannen van verkopers gemakkelijk.

Meer weten? Bekijk de leverancierspagina of neem contact op met Dysel.

Reageer