085-0494494

CRM MKB Software

Home > Branche Software > CRM MKB Software

CRM MKB Software

CRM of ERP software speciaal voor het MKB

Zoekt u CRM of ERP Software die geschikt is voor MKB-bedrijven? Dan bent u bij IT Selector aan het juiste adres. Onze onafhankelijke adviseurs onderhouden een goede relatie met de leveranciers van MKB-software en helpen u met passend advies bij uw oriëntatie, selectie en implementatie.

Kosten CRM en ERP pakket belangrijke factor

In de huidige financiële situatie is voor veel MKB bedrijven een goede reden of soms zelfs noodzaak om de hand op de knip te houden. Begrijpelijk, maar helaas zorgt dit er regelmatig voor dat soms broodnodige investeringen niet worden gedaan. Met name het aanschaffen van een (nieuw) CRM of ERP pakket wordt dan uitgesteld. Toch zijn er voldoende leveranciers van CRM en ERP software die zich specifiek richten op het MKB. Deze leveranciers begrijpen dat u geen zware en kostbare Enterprise oplossing nodig heeft, maar wel een aantal minimale functionaliteiten, zoals:

  • Een boekhoudmodule;
  • Relatiebeheer
  • Voorraadmodule
  • Planningsmogelijkheden.

Vul nu de Business Software Keuzehulp in voor een Gratis Oriëntatiefase. Onze adviseurs helpen de voor u best passende business software te kiezen. Business Software Keuzehulp aanvragen

De adviseurs van IT Selector kennen de leveranciers van MKB-software. Door een uitgekiend voortraject kunnen zij ervoor zorgen dat u bij de juiste leverancier én software uitkomt. Door onafhankelijk advies bespaart u op korte en lange termijn veel kosten.

MKB: CRM Software in ‘the Cloud’ of op een eigen server?

Een belangrijke vraag -die u bij uw zoektocht wellicht al tegen bent gekomen- is of u moet kiezen voor CRM software in the Cloud of voor software die op een eigen server draait. De adviseurs van IT Selector helpen u op weg door het in kaart brengen van uw bedrijfsprofiel. Aan de hand van de keuzehulp en een gratis telefonisch consult, kunnen zij u vervolgens koppelen aan de juiste leveranciers en CRM software.

Vul de Software Keuzehulp in