085-0494494

CRM Pakket

Home > CRM Software > CRM Pakket

CRM Pakket

Het selecteren van een CRM pakket is niet eenvoudig: er zijn tientallen CRM-pakketten op de markt en honderden leveranciers.

CRM pakket voor branches

Sommige CRM-pakketten zijn ingericht of gebouwd op basis van een bestaande kern, toegespitst op een specifieke branche. Denk aan een pakket speciaal gericht op ledenorganisaties, gebaseerd op Microsoft Dynamics. Of een pakket dat volledig voor een specifieke branche is ontwikkeld. De meeste CRM-pakketten echter worden ‘kant en klaar’ aangeboden en kunnen modulair worden aangepast aan uw bedrijfsspecifieke behoeften.


CRM Keuzehulp aanvragenTip: wanneer u ondersteuning zoekt bij het vinden van het juiste CRM-pakket, raden wij u aan om de CRM-Keuzehulp in te vullen. Onze CRM consultants helpen u dan op weg.


Overzicht CRM pakketten

Om u enig inzicht te geven in de CRM-markt, hebben de consultants van IT Selector een overzicht gemaakt van een aantal veelgebruikte CRM-pakketten. Een CRM pakket heeft vaak meerdere leveranciers. Elke leverancier heeft weer zijn eigen specialisme en branchekennis:

Bekijk het CRM-leveranciersoverzicht voor een aantal leveranciers en hun pakketten

Zorg dat u niet verdwaalt in het vergelijken van pakketten en leveranciers, elke organisatie vraagt om een maatwerk aanpak. Vraag de CRM-Keuzehulp aan. De CRM consultants van IT Selector helpen u uw weg te vinden. CRM Keuzehulp aanvragen.