085-0494494

panel array(0) { }
Home > E-Commerce Software

E-Commerce Software

E-commerce software is niet meer weg te denken. Inmiddels zijn er in Nederland 9 miljoen mensen die online aankopen doen via webshops op het internet. Dit doen ze middels de E-Commerce oplossingen van bedrijven die hun producten en diensten online aanbieden aan haar klanten.

E-Commerce Software online kopers 2000 - 2009

Met een groei van de online retail van 9-10% per jaar is het hebben van een goed E-Commerce platform daarom een voorwaarde voor bedrijven die hier van leven. Voor anderen biedt het gebruiken van E-Commerce software  de mogelijkheid om de omzet te vergroten en nieuwe markten aan te boren.

Kritische succesfactoren

 • Vindbaarheid
 • Gebruiksvriendelijk en snelheid
 • Realisatie van conversiedoelen
 • Koppeling met ERP/CRM

De mate waarin u in staat bent om uw webwinkel optimaal te automatiseren is bepalend voor uw succes.

Source: Gartner (May 2010)

 

IT Selector kan u helpen met het bepalen van juiste requirements, het maken van een RFI (Request For Information), leveranciersselectie enzovoorts om zo te komen tot de juiste E-Commerce software en een selectie van de juiste implementatie-partner om uw doelstellingen te verwezenlijken.

Vul de E-Commerce Keuzehulp in!

Inschrijven Nieuwsbrief

Gratis whitepaper

Download gratis de whitepaper 'Grootste missers bij implementaties' Download

@itselector

 • IT Selector @ITselector: @grippsoftware Wij vonden de paardenrace ook wel leuk eigenlijk..🐎🐎 https://t.co/VXF0dbXa4p

  RetweetReply

 • IT Selector @ITselector: @dealer4dealer @PowerSlim @PowerSlimNL @magento @Exact_NL @LINQ5 Goed bezig dames en heren van @dealer4dealer ! We… https://t.co/t7kDXsIorD

  RetweetReply

 • IT Selector @ITselector: Data Survey 2018; Looking forward to the report! Of course we filled out the survey as well..⌨️ https://t.co/HmWDUh88W1

  RetweetReply