085-0494494

Wordt uw webwinkel gevonden?

Home > E-Commerce Software > Wordt uw webwinkel gevonden?

Wordt uw webwinkel gevonden?

Zeker bij e-commerce gericht op Business-to-Consumer is het van belang dat uw huidige en toekomstige klanten uw webshop kunnen vinden. Voor de meeste gebruikers is het niet gegeven dat zij het adres kunnen onthouden en vertrouwen voor het vinden van uw site op zoekmachines.

Andere kennen uw producten- en dienstenaanbod niet en zoeken en vinden u via zoekmachines of adverteerders indices en/of online advertenties. Het is van belang dat uw e-commerce oplossing optimaal is in te richten om de vindbaarheid binnen zoekmachines. Uw partner kan u adviseren over de juiste inrichting om uw SEO goed op te pakken. Daarnaast kan door online marketing advertenties de vindbaarheid verder worden vergroot.

De inzet van social media als extra tool om groepen klanten naar uw site te trekken is daarnaast een opkomende trend die binnen uw e-commerce oplossing zeker een plaats dient in te nemen.

De resultaten die u bereikt binnen zullen in alle gevallen afhangen of uw e-commerce platform voldoende zoekmachine vriendelijk is en voldoende inrichtingsmogelijkheden biedt om deze te verbeteren.