085-0494494

panel array(0) { }
Home > ERP assessment

ERP assessment

Sluiten uw systemen niet meer aan bij uw huidige bedrijfsprocessen? Wordt de groei van uw organisatie niet langer ondersteund door uw business software? In een ERP-assessment bepalen onze ervaren adviseurs de concrete stappen naar een passende oplossing. 

Wat is een ERP-assessment?

Een ERP-assessment is géén quick-scan. Veel organisaties kijken naar het meest zichtbare gedeelte van het probleem: het topje van de ijsberg. Het grootste gedeelte van uw probleem bevindt zich echter vaak onder water. Een ERP-assessment geeft u inzicht in dit gedeelte en biedt praktische handvatten voor een oplossing. De ijsberg-methode die onze adviseurs hanteren licht alle lagen van uw ERP-vraagstuk en organisatie door.

De uitkomst van een ERP assessment vatten wij voor u samen in een rapport. Het rapport bevat een concreet stappenplan naar een verbeterde situatie. De uitkomst van het rapport kan variëren: het kan zijn dat u toe bent aan een nieuw ERP-pakket of dat uw huidige systemen of processen geoptimaliseerd moeten worden. IT selector is onafhankelijk: wij verkopen geen software en ontvangen geen provisies van leveranciers.

Een ERP assessment bestaat uit:

  • Intake: een telefonische kennismaking;
  • Vragenlijst: u ontvangt een vragenlijst, toegespitst op uw organisatie;
  • Consult: in een consult op locatie bespreekt een ervaren adviseur met u de vragenlijst;
  • ERP rapport: u ontvangt een stappenplan voor een ERP inventarisatie, -selectie en -implementatie. Samen met u bespreken we de uitkomsten van het rapport.

De kosten voor een ERP-assessment bedragen €1995,- (excl. btw).

Ja, ik heb interesse in een ERP-assessment

Heeft u interesse in een ERP-assessment? Vul uw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op voor een nadere toelichting.