085-0494494

ERP Software ERP-software (enterprise resource planning software) is software die gebruikt wordt om bedrijfsprocessen of onderdelen daarvan te ondersteunen. De inzet van ERP software levert veel voordelen in kosten en efficiëntie op.

Home > ERP Software

ERP Software ERP-software (enterprise resource planning software) is software die gebruikt wordt om bedrijfsprocessen of onderdelen daarvan te ondersteunen. De inzet van ERP software levert veel voordelen in kosten en efficiëntie op.

ERP-software (enterprise resource planning software) is software die gebruikt wordt om bedrijfsprocessen of onderdelen daarvan te ondersteunen. De inzet van ERP software levert veel voordelen in kosten en efficiëntie op.

Het kiezen van ERP-software die geschikt is voor uw organisatie is echter niet eenvoudig. De ervaren, onafhankelijke adviseurs van IT Selector helpen u graag met advies bij ERP-software selectie, het kiezen van de juiste ERP-leverancier en ERP-implementatie. Maak kennis met de consultants IT Selector. Vul vrijblijvend de Keuzehulp in en ontvang een eerste telefonisch consult:

Vul de ERP-keuzehulp in

ERP software voor alle branches en organisatietypen

ERP-software kan in elke branche toegevoegde waarde bieden: van MKB tot grootbedrijf, van e-commerce start-up tot productiebedrijf met ingewikkelde bedrijfsprocessen, van accountancy organisatie tot overheidsinstelling. Onze visie is dat de juiste ERP-software en leverancier altijd moeten voldoen aan de volgende uitgangspunten:

  • Modulariteit: ERP-software en leverancier zijn gericht op- en geschikt voor groei van uw bedrijf;
  • Integratie: systeem en partner sluiten naadloos aan bij bestaande bedrijfsprocessen;
  • Cultuur: zowel pakket als leverancier passen bij de cultuur, de meer zachte kant van uw organisatie;
  • Kostenefficiëntie: op termijn levert de juiste ERP-oplossing uw organisatie grote kostenvoordelen op.

Dit betekent dat de ERP-oplossing die het meest voor uw bedrijf geschikt is, niet meteen de goedkoopste of bekendste softwarelicentie hoeft te zijn. Sterker nog, de ervaring leert dat keuzes die enkel gebaseerd zijn op prijs uiteindelijke de duurste oplossing blijken! Ons advies is dan ook u goed te laten begeleiden bij het ERP selectietraject.

Ontwikkeling van ERP-systemen en leveranciers

Door de nationale en internationale groei van bedrijven is de ERP-markt de laatste jaren een stuk volwassener geworden. Zo ondersteunen sommige ERP pakketten het gebruik van hun systeem in diverse landen, in verschillende talen en gebruik makend van verschillende schriften, terwijl toch alle data middels één centrale database kan worden verzameld en ontsloten met Business Intelligence (BI). Denk aan een Nederlands bedrijf met vestigingen in China, Rusland en het Midden Oosten. Het bedrijf gebruikt ERP-software dat dezelfde data in het Nederlands, Chinees en Arabisch beschikbaar stelt. Ook de ontwikkeling van ERP-software in the cloud is kenmerkend voor de groei van de markt voor ERP.

Selecteer de ERP software die bij uw organisatie past

IT Selector helpt bij het kiezen van ERP software. We inventariseren uw behoeften en zetten deze af tegen het beschikbare aanbod om zo tot een passende oplossing te komen. Ontvang vrijblijvend een eerste consult door het invullen van de keuzehulp:

Vul de ERP-keuzehulp in