085-0494494

Wat is Cloud CRM en online CRM?

Home > FAQ > Wat is Cloud CRM en online CRM?

Wat is Cloud CRM en online CRM?

Wat is online CRM? En wat is CRM in de Cloud, of Cloud CRM? Het antwoord op deze vragen is hetzelfde, namelijk CRM (wat staat voor Customer Relationship Management) software die op elke plek en tijd te bereiken is via het internet. Dit wordt ook wel CRM SaaS genoemd, wat staat voor CRM ‘Software as a Service’. 

Optimalisering van klantrelaties

Wat CRM precies inhoudt is per bedrijf verschillend, maar de basis is bij elk bedrijf hetzelfde; een werkwijze om de klantrelaties te optimaliseren. CRM software (zowel SaaS als On-Premise beschikbaar) draagt bij aan het managen van de klantrelaties, door bijvoorbeeld trendherkenning in koopgedrag van klanten, versturen van nieuwsbrieven en veel andere opties. 

Wilt u hulp bij het in kaart brengen van opties? 

ITselector heeft onder haar medewerkers een uitgebreide kennis van CRM software, de markt en de spelers opgebouwd. Met deze kennis zijn wij in staat vragen en antwoorden over CRM aan elkaar te koppelen.

Dit doen wij onder andere door het aanbieden van onze Online Services; een gratis dienst waarmee we middels een aantal vragen de eisen en wensen voor een (nieuw) CRM software pakket in kaart brengen.

Meer informatie over online CRM?

Oriënteert u zich op CRM software?
Neem contact op met Jaap Lucas voor een vrijblijvend gesprek.