085-0494494

Wat is CRM software?

Home > FAQ > Wat is CRM software?

Wat is CRM software?

CRM staat voor Customer Relationship Management. CRM software wordt gebruikt om uw klantenbestand centraal op te slaan en te gebruiken. De kracht van een CRM systeem ligt in het inzichtelijk maken van analytische processen, de kennis van uw klantenbestand en gedrag te verhogen en het sneller kunnen schakelen met uw relaties. Door de data in uw CRM systeem up-to-date te houden beschikt u altijd over accurate en actuele informatie over uw klanten, wat weer bijdraagt aan een beter resultaat.

Wat is CRM? In dit artikel een korte definitie van CRM software, wat staat voor Customer Relationship Management software. In de basis is het een softwarepakket maar feitelijk is het een complete business strategie, met de klant als middelpunt.

Het optimaliseren van de relatie met klanten

Wat CRM software is kan per bedrijf verschillen, maar in ieder geval is het een werkwijze om de relatie met de klant te optimaliseren.

Naast het centraal opslaan van bedrijfs- en contactpersoonsgegevens wordt CRM software ook gebruikt voor het versturen van nieuwsbrieven, het herkennen van trends in het koopgedrag van uw klanten en andere marketing gerelateerde zaken.

Hulp bij het in kaart brengen van de opties?

ITselector heeft onder haar medewerkers een uitgebreide kennis van CRM software, de markt en de spelers opgebouwd. Met deze kennis zijn wij in staat vragen en antwoorden over CRM aan elkaar te koppelen.

Dit doen wij onder andere door het aanbieden van onze Online Services; een gratis dienst waarmee we middels een aantal vragen de eisen en wensen voor een (nieuw) CRM software pakket in kaart brengen.

Meer informatie over CRM software?

Oriënteert u zich op CRM software?
Neem contact op met Jaap Lucas voor een vrijblijvend gesprek.