085-0494494

Home > Onze diensten

Onze diensten

ITselector is opgericht in 2010 en heeft onder haar medewerkers vele jaren ervaring in de IT sector, met name op het gebied van CRM, ERP en E-Commerce projecten. Vanuit die achtergrond bieden wij een drietal diensten:

Online Services

Via deze dienst stellen wij kosteloos onze expertise op het gebied van CRM, ERP en E-Commerce pakket selectie beschikbaar. Tijdens een telefonisch consult krijgen wij een gedetailleerd beeld van uw wensen en behoeften.Vervolgens bepalen we gezamenlijk welk vervolg hier het beste aan gegeven kan worden; zelfstandig verder gaan of een persoonlijk gesprek om vrijblijvend de mogelijkheden die we als ITselector bieden te bespreken.
>> IT Online services

Consultancy

Naast onze Online Services bieden onze adviseurs de helpende hand bij de verdere stappen in het traject, zoals procesinventarisatie, de scoping, het maken van een RFP/RFQ aanvraag, demonstratie evaluaties en contractonderhandeling. >> IT Consultancy

Projectmanagement

Vanuit onze management dienst bieden we u volledige services op het gebied van projectmanagement, budgetbewaking, implementatiebegeleiding en alles wat verder nodig is gedurende het project. Doe daarom een markt oriëntatie samen met onze IT Specialisten. Onafhankelijk en geheel naar uw eigen wensen flexibel in te zetten. IT Selector kent de markt en kan u helpen uw investering terug te verdienen en tegelijk uw risico’s (en de nadelen van CRM) te beperken. >> IT Projectmanagement

Wij hopen u snel te mogen helpen op een of meerdere vlakken, van Oriëntatie tot Implementatie en alles daar omheen! Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Vul de Keuzehulp direct in!