085-0494494

Online Services

Home > Onze diensten > Online Services

Online Services

Via onze Online Services dienst stellen wij kosteloos en vrijblijvend onze expertise op het gebied van CRM, ERP en e-commerce pakket selectie beschikbaar. Na het invullen van de Keuzehulp neemt een van onze consultants contact met u op.

Online Services werkwijze

Tijdens dit ongeveer half uur durende telefonische consult krijgen wij via een aantal specifieke vragen een helder beeld van uw situatie, uw probleemstelling en uw wensen. Deze informatie vatten wij samen en gebruiken we om te bepalen welk vervolg het beste past bij uw situatie –  Zelfstandig verder gaan of een persoonlijk gesprek plannen om vrijblijvend de mogelijkheden die we als ITselector bieden te bespreken. Door onze onafhankelijke positie zijn wij in staat om u een objectief advies te geven, waardoor u verzekerd bent van een goede start van uw software selectie traject.

Voordelen ITselector Online Services

    • Onafhankelijk: Altijd de best passende leverancier en oplossing.
    • Efficiënt: Samen bepalen we de vervolgstappen.
    • Ervaren: Wij kennen de markt en haar spelers en maken zo de juiste match.

Meer dan software selectie

Heeft u behoefte aan verdere ondersteuning, dan kunnen we via ITselector Consultancy  dieper ingaan op uw bedrijfsprocessen als basis voor het software selectie traject. Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken. Vul de Keuzehulp direct in!