085-0494494

panel array(0) { }
Home > Onze diensten > Project Management > ERP Projectmanagement: hulp van A-Z in uw ERP project

ERP Projectmanagement: hulp van A-Z in uw ERP project

IT Selector biedt u professionele ondersteuning in uw ERP traject. Naast onze Online Services en Consultancy diensten bieden wij ook ERP projectmanagement. Denkt u aan het aanschaffen of vervangen van een ERP systeem en zoekt u een manier om zo’n project gestructureerd aan te pakken?

De projectmanagers van IT Selector hebben kennis van zaken en kunnen door hun onafhankelijke positie u als klant daadwerkelijk op de eerste plaats zetten. Regelmatig gebeurt het dat de leverancier van de ERP software ook de projectleider aanlevert. Het probleem dat dan vaak kan ontstaan is dat het implementatie proces verstoord kan worden in geval van een ‘conflict of interest’. Als werknemer van de leverancier zal de projectleider in een onmogelijke positie terecht komen, waarin hij zowel het belang van zijn werkgever als van de klant op de eerste plaats dient te hebben.

Kies voor een zorgvuldige en planmatige projectbegeleiding en kies voor een ERP projectmanager van IT Selector; deskundig en onafhankelijk!

Vul de Keuzehulp direct in!