085-0494494

AFAS

AFAS Software is een familiebedrijf uit Nederland. Een beetje gek, een tikkeltje eigenwijs, maar vooral vol passie als het gaat om klanten en het inspireren van ondernemers. We ontwikkelen innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt en nemen daarbij graag onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Als organisatie wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt onze software je bij.

Volg deze leverancier

Oplossingen

AFAS automatiseert al je administratieve processen in één en hetzelfde softwarepakket: met Financieel, HRM, Payroll, CRM, Ordermanagement en Projecten.

Sterke punten

Een echt familiebedrijf, geen aandeelhouders met een sterke focus op winstmaximalisatie, echte focus op wat goed is voor klanten en medewerkers.

Branches

Advies en consultancy, Bouw, installatie en infrastructuur, Cultuur en sport, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en dienstverlening, Groothandel en detailhandel, Horeca, ICT, media en communicatie, Industrie, Onderwijs en training, Overheid, Vervoer, post en opslag, Water en afval, Zakelijke dienstverlening

Klanten

AZ Alkmaar, YoungCapital, Gemeente Amsterdam, Erasmus MC, HSB Bouw, Achmea.

Video's

Whitepapers

Klantcases

Meer over AFAS Software

Hoe leg je uit wie AFAS is? Wij geloven dat het in onze bedrijfscultuur verborgen zit. Als je bij AFAS werkt, bén je AFAS. De vier kernwaarden ‘doen’, ‘vertrouwen’, ‘gek’ en ‘familie’ beschrijven hierin het beste ons DNA. Ieder van ons werkt dagelijks mee om de unieke bedrijfscultuur in stand te houden. Wij inspireren je graag! Hoe dan? Neem ons product. Wij maken ERP-software. Dat klinkt niet heel sexy, maar is wel onmisbaar voor ieder bedrijf. Als bedrijf wil je bezig zijn met je product of dienstverlening, niet met de administratieve processen die daarbij horen. Daar helpt onze software je bij. Door slimme automatisering zorg je dat bedrijfsprocessen vereenvoudigd worden of zelfs verdwijnen. Dit zodat jij nog meer tijd hebt voor waar het om draait: ondernemen!

Neemt contact op met AFAS Software Bezoek de website