085-0494494

panel
Home > Exact Software | CRM

Exact Software | CRM

Exact is de marktleider in financiële en bedrijfssoftware. Internationaal opererende organisaties en lokale bedrijven zijn bij ons perfect op hun plek. Met 1.400 specialisten helpen we meer dan 400.000 ondernemers en accountants met onze innovatieve softwareoplossingen. Daarmee sturen ze op cijfers en runnen succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Volg deze leverancier

Oplossingen

Financieel, Projecten, Logistiek & Distributie, Productie, HRM, Salaris, CRM & BPM

Branches

Handel, Productie, Zakelijke dienstverlening, Accountancy en Bouw

Klanten

CurTec, Soweco, Slachtofferhulp

Video's

Brochures

Whitepapers

Klantcases

Meer over Exact Software

CRM software voor optimale klantrelaties

Met een geïntegreerd CRM systeem inclusief handige apps heb je altijd inzicht in de volledige klantinformatie, van beursafspraak tot mail-historie, van overeenkomsten en offertes tot facturen en bestellingen. Iedereen binnen het bedrijf kijkt naar dezelfde, actuele informatie omdat het centraal is opgeslagen en beschikbaar is gemaakt. 

Exact voor CRM stelt sales management in staat hun forecasts nog accurater te doen en geeft financieel managers het inzicht in de customer acquisition costs.  

De belangrijkste voordelen van Exact voor CRM

  • Eén centrale plek voor alle klant gerelateerde informatie

Exact CRM is integraal onderdeel van het bedrijfssoftware systeem. Dit betekent dat er niet gekoppeld hoeft te worden, en dat alle informatie over klanten, producten, maar ook financieel zoals facturatie en debiteuren, direct voor handen is in CRM, ook in de app. Dit is een groot voordeel, omdat informatie die vanuit andere processen wordt bijgewerkt altijd real-time beschikbaar is vanuit één punt, voor iedereen.

De nieuwe CRM Workspace maakt informatie eenvoudig beschikbaar, afhankelijk van de taak en de rol van de gebruiker. Via sociale tijdlijnen kan zakelijke klant- en prospectinformatie eenvoudig gedeeld worden met collega’s.

  • Boost de effectiviteit en transparantie van sales

Met Exact voor CRM heb je inzicht in zowel de financiële als relationele informatie van prospects en klanten. De combinatie van een betrouwbaardere sales forecast en inzicht in de customer aquisition costs leidt tot een betere marktbewerking en grotere controle.

  • Een essentiële schakel in een digitale business

Geef een betere klantervaring door consistentie in klantbenadering via je webshop, e-mail of de telefoon. Met Exact voor CRM komen klantgegevens uit alle digitale kanalen samen. Dit is de basis voor een persoonlijke klantbenadering. 

  • Overal en altijd inzicht met de CRM app

De CRM app ontsluit alle data uit je CRM systeem ook mobiel. Dit geeft verkopers onderweg volledige informatie, tot en met de factuur die 5 minuten geleden is betaald.

Neemt contact op met Exact Software Bezoek de website