085-0494494

panel
Home > Exact Software | ERP

Exact Software | ERP

Exact is de marktleider in financiële en bedrijfssoftware. Internationaal opererende organisaties en lokale bedrijven zijn bij ons perfect op hun plek. Met 1.400 specialisten helpen we meer dan 400.000 ondernemers en accountants met onze innovatieve softwareoplossingen. Daarmee sturen ze op cijfers en runnen succesvol hun dagelijkse bedrijfsvoering.

Volg deze leverancier

Oplossingen

Financieel, Projecten, Handel, Productie, HRM, Salaris, CRM & BPM, Bouw en Expense Management

Branches

Handel, Productie, Zakelijke dienstverlening, Accountancy en Bouw

Klanten

Boretti, Gemeente Den Haag, Quooker, Nedcargo, Bonfix, Tomra Systems, Yogi Tea, Vacu Vin en Suitsupply

Brochures

Whitepapers

Klantcases

Meer over Exact Software

ERP-software van Exact brengt financiële, logistieke, project gerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem. Daardoor werkt iedereen met dezelfde informatie en is de kans op fouten minimaal. Ontdek hoe je door je processen slim te integreren je doelstellingen bereikt.

Financieel

Exact voor Finance biedt u alle tools om nationaal en internationaal snel en accuraat sturing te geven. Financiële rapportages geven u het ultieme inzicht in uw kerncijfers. Deze met u meegroeiende oplossing van Exact maakt uw bedrijf efficiënter bij zaken doen in binnen en buitenland.

Door het integreren van alle financiële processen binnen uw organisatie kunt u onnodig administratief werk elimineren en uw tijd, middelen en mensen inzetten op gebieden waar het écht nodig is.

Handel

Met Exact voor Handel heb je altijd zicht op je voorraden, bestellingen en retouren. Gebruik het ERP systeem als motor van je omnichannelstrategie. De ERP software fungeert als de centrale informatiebron die je webshop, EDI, en sales apps voedt met data. Je fysieke goederenstroom gaat automatisch, dus je logistieke proces is optimaal.

Productie

Met ERP-software voor productiebedrijven van Exact zet je productiemiddelen effectief in en optimaliseer je voorraadniveaus. Dankzij overzichtelijke rapportages en automatische signalering hou je controle en bespaar je kosten. Neem je eerste stap richting de ‘slimme’ fabriek van de toekomst.

Zakelijke Dienstverlening

Met ERP-software voor zakelijke dienstverlening heb je altijd actueel inzicht in al je processen; van verkoop tot facturatie. Je bent verzekerd van correcte facturatie van de geregistreerde uren. Zo ontstaat inzicht en is je bedrijf klaar voor de toekomst.

Bouw

Exact ERP-software voor Bouw biedt bouwbedrijven volledige ondersteuning – van acquisitie tot beheer. Je hebt altijd en overal inzicht in je projecten, financiën en servicewerkzaamheden.

Neemt contact op met Exact Software Bezoek de website