085-0494494

Exact Software | ERP

Exact ondersteunt sinds 1984 de behoeften van ondernemers en mkb’ers. Onze financiële software is het hart van elke onderneming. Op het juiste moment over de juiste cijfers beschikken om de juiste keuzes te maken, is de basis voor iedere professional. Zij vertrouwen op de toekomstbestendige software van Exact voor het nemen van weloverwogen zakelijke beslissingen gericht op het behalen van de doelstellingen van vandaag en de ambities van morgen.

ERP-software van Exact brengt financiële, logistieke, project gerelateerde en administratieve bedrijfsprocessen onder in één systeem.

Volg deze leverancier

Oplossingen

Financieel, Projecten, Handel, Productie, HRM, Salaris, CRM & BPM, Bouw en Expense Management

Branches

Advies en consultancy, Bouw, installatie en infrastructuur, Financiële dienstverlening, Gezondheidszorg en dienstverlening, Groothandel en detailhandel, ICT, media en communicatie, Industrie, Onderwijs en training, Overheid, Persoonlijke dienstverlening en not-for-profit, Zakelijke dienstverlening

Klanten

Boretti, Gemeente Den Haag, Quooker, Nedcargo, Bonfix, Tomra Systems, Yogi Tea, Brandfield, Vacu Vin en Suitsupply

Video's

Brochures

Whitepapers

Klantcases

Meer over Exact Software | ERP

Hoe hoger je bedrijfsdoelen, des te complexer je processen. Je informatievoorziening moet optimaal zijn. Een goed gekozen en ingericht ERP-systeem zorgt voor hogere productiviteit binnen de organisatie en je sneller kunt inspelen op veranderingen in je branche.Kies daarom voor Exact, het bewezen ERP systeem met financiële administratie geïntegreerd met branche specifieke oplossingen voor groothandel en logistiek, dienstverlenende organisaties, productie en bouw.

Lees meer over ERP-software van Exact 

Financieel

Exact voor Finance biedt de oplossing om efficiënter zaken te doen in binnen- en buitenland. De software heeft namelijk alles tools om nationaal en internationaal acuraat sturing te geven. Daarnaast worden alles financiële processen geïntregeerd zodat onnodig administratief werk wordt geëlimineerd. Zo heb je meer tijd over om mensen en middelen in te zetten op gebieden waar het écht nodig is. Met Exact voor Finance krijg je inzicht in de financiële situatie van je bedrijf en de effecten van je keuzes.

Lees meer over Exact voor Finance

Handel

Met het ERP-pakket voor handel werk je efficiënt en vergroot je marges. De software van Exact voor Handel biedt makkelijk inzicht op je voorraden, bestellingen en retouren. Gebruik het ERP systeem als motor van je omnichannelstrategie. De ERP software fungeert als de centrale informatiebron die je webshop, EDI, en sales apps voedt met data. Je fysieke goederenstroom gaat automatisch, dus je logistieke proces is optimaal. Profiteer bovendien van rapportages en automatische signalering, in 1 centrale database.

Lees meer over Exact voor Handel

Productie

Wil jij meer grip op je productieproces en je marges optimaliseren?

Met ERP-software voor productiebedrijven van Exact zet je productiemiddelen effectief in en optimaliseer je voorraadniveaus met Material Requirements Planning (MRP). Dankzij overzichtelijke rapportages en automatische signalering hou je controle en bespaar je kosten. Bespaar kosten met software voor slim voorraadbeheer en stroomlijn je productieproces. Neem je eerste stap richting de ‘slimme’ fabriek van de toekomst.

Lees meer over Exact voor Productie

Project Management

Als zakelijke dienstverlener wil je op een verantwoorde manier groeien. Met grip op je organisatie.

Met ERP-software voor zakelijke dienstverlening stuur je snel en juist facturen en registreer je eenvoudig uren via web of app. Met actueel inzicht in al je processen; van verkoop tot facturatie, is je bedrijf klaar voor de toekomst. Krijg ook grip op budgetten en profiteer van internationale ondersteuning met de ERP-software van Exact.

Lees meer over Exact voor Project Management

Bouw

De Exact ERP-software is ontwikkeld samen met de bouw- en installatiebranche en biedt bouwbedrijven ondersteuning –  van acquisitie tot beheer. Krijg volledige controle over je project- en organisatieprocessen. Met eenvoudige calculatie en offerte, overzichtelijke inkoop- en materiaal beheer  én uitgebreide analyses heb je altijd en overal inzicht. Zo heb je grip op je projecten, financiën en servicewerkzaamheden.

Lees meer over Exact voor Bouw

Neemt contact op met Exact Software | ERP Bezoek de website