085-0494494

Faster Forward

Faster Forward is een Nederlands bedrijf vol passie als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt. Onder het motto ‘elke dag efficiënter’ ontwikkelen we de volledigste CRM-oplossing voor financieel adviseurs: Elements.

Volg deze leverancier

Oplossingen

Alles-in-één-CRM, Workflows, Productmanagement, Documentmanagement, Communicatie, Agenda’s, Taken, Klantportaal, Boekhouding, Rapportages, Urenregistratie, iOS app, 25 integraties met andere softwareoplossingen

Sterke punten

Transparant, verantwoordelijk, ambitieus, trots

Branches

Gezondheidszorg en dienstverlening

Klanten

Financieel Fit Groep, Üzeker, De Hypotheekshop, Eker Advies, Raasveld Bennis, EBC Nederland, Hyfass Adviesgroep, Vinance

Video's

Brochures

Whitepapers

Meer over FasterForward
Interview met FasterForward

Faster Forward werkt met voortdurend aan het vergroten van de efficiency van haar klanten en investeert daarnaast dagelijks in technologie en tevreden klanten. Op basis van hun oplossing Elements in combinatie met hun kennis van de markt stelt Faster Forward haar klanten in staat om met plezier zo effectief en efficiënt mogelijk te werken.

Sinds de oprichting in 2003 is het in Bergen op Zoom gevestigde bedrijf gegroeid tot een organisatie met zo'n 30 medewerkers. Kernwoorden die de organisatie kenmerken zijn innovatie, transparantie, ambitie, passie en trots. Nieuwsgierig naar de achtergrond van deze kernwoorden spreken we met André van Nieuwenhuijzen, algemeen directeur bij Faster Forward.

Welke oplossingen biedt Faster Forward?

Onder het motto ‘elke dag efficiënter’ ontwikkelt Faster Forward dé softwaretool voor adviseurs in de financiële sector: Elements. Dit doen we voor hypotheek- en verzekeringsadviseurs, maar ook voor mediators, financieel planners, pensioenadviseurs en vermogensbeheerders.

Elements omvat zowel een ERP- als een CRM-systeem en biedt daarmee het beste van twee werelden: efficiënte workflows voor de afhandeling van alle administratieve processen, gekoppeld aan laagdrempelige communicatiemogelijkheden met de eindklant. Eén hoogwaardig, gebruiksvriendelijk systeem dat alle processen rondom de klant stroomlijnt: dat is de gedachte achter ons all finance-platform.

Wat zijn de kernactiviteiten van uw bedrijf? 

Het doorontwikkelen van onze software, het op maat inrichten van onze software bij financieel adviesbureaus zodat dat software perfect aansluit bij de visie en werkwijze van het bedrijf entrainen van gebruikers van onze software, zodat ze weten hoe ze optimaal gebruik kunnen maken van de software.

Waar blinkt Elements in uit? 

Elements combineert hypotheeksoftware en verzekeringssoftware in één softwareoplossing. Hierdoor werken medewerkers van een financieel adviesbureau niet meer in verschillende applicaties. Zo heeft iedere medewerker een volledig klantbeeld. 

In Elements staat het klantdossier centraal. Iedere medewerker werkt vanuit dit klantdossier, waarin alle klantgerelateerde informatie, communicatie en documenten zijn opgeslagen. Alles op de juiste plaats en volledig up-to-date. 

Elements is een geïntegreerde oplossing voor het structuren van alle administratie van een financieel adviesbureau. Naast CRM beschikt Elements over de volgende elementen (modules): Workflows, Productmanagement, Documentmanagement, Communicatie, Agenda’s, Taken, Klantportaal, Boekhouding, Rapportages en Urenregistratie.

Het workflow-systeem in Elements vormt de optimale ondersteuning van het gehele werkproces. Er is controle op de openstaande acties en de gebruiker wordt als het ware bij de hand genomen tijdens het doorlopen van alle processtappen. Daarnaast ontvangen gebruikers slimme herinneringen en meldingen van binnengekomen berichten op signalen.

Elements is volledig cloud based. Hierdoor kan iedereen tijd-en plaats onafhankelijk werken: veilig en online in de cloud. Bovendien hoeft een kantoor zelf geen zware servers meer te onderhouden.

Voor wie? 

Faster Forward is zelf actief binnen de ICT, maar ontwikkelt software voor de financiële dienstverlening. Het boeien en binden van klanten is vandaag de dag het nieuwe business credo. Dit verhoogt de klantloyaliteit en verlaagt het klantverloop. Om deze klanten op een professionele en gemakkelijke wijze te bedienen is een volledig klantbeeld van groot belang. Toch blijkt het nog steeds een enorme uitdaging voor velen. Door data en product- en dienstenbeheer te combineren in één softwareoplossing zijn actuele klantgegevens realtime inzichtelijk. Hierdoor voorziet de adviseur zijn klanten optimaal van de juiste informatie.

Elements wordt met name gebruikt door hypotheek- en verzekeringsadviseurs. Daarnaast zien we ook dat de oplossing vaak wordt gebruikt door andere organisaties, waaronder mediators, financieel planners, pensioenadviseurs en vermogensbeheerders.

Wat zijn ontwikkelingen in de sector waar volgens u rekening mee moet worden gehouden?

Proactief beheer van klanten wordt steeds belangrijker. De financieel adviseur van de toekomst wordt steeds meer een ‘coach’ die de consument adviseert over zijn financiële situatie, nu en in de toekomst. En ook wanneer de inkomsten uit producten teruglopen, gaan adviseurs zich weer focussen op hun bestaande klantenbestand. Adviseurs moeten daarom hun klantenbestand overzichtelijk en op orde houden.

We hebben zelf het voortouw genomen om Business Intelligence te ontwikkelen samen met een aantal partners. Hierdoor wordt het analyseren van data een stuk eenvoudiger. De volgende stap is dat je met de nieuwe mogelijkheden data kunt omzetten in acties. Hierdoor krijg je inzicht in het portfolio van het bedrijf én kun je klanten eenvoudig proactief benaderen.

Wanneer is Faster Forward pas echt tevreden? 

Wij zijn tevreden als onze klanten tevreden zijn.

Toon het volledige interview

 

Faster Forward is een Nederlands bedrijf vol passie als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve softwareproducten voor de zakelijke markt. Onder het motto ‘elke dag efficiënter’ ontwikkelen we de volledigste CRM-oplossing voor financieel adviseurs: Elements.

Eén platform voor de hele bedrijfsvoering

Al sinds de oprichting in 2003 werkt Faster Forward aan innovatieve online softwareoplossingen voor de zakelijke dienstverlening. We realiseerden ons dat CRM alléén niet voldoende is voor ambitieuze organisaties. Daarom ontwikkelden we een geïntegreerde oplossing voor het structureren en automatiseren van bedrijfsprocessen. De gedachte hierachter: één platform voor de hele bedrijfsvoering, met modules die dankzij een krachtige workflow engine (processen-motor) met elkaar in verband staan.

Financiële software voor financieel adviseurs

Sinds 2006 doen we dit specifiek voor adviseurs die zich focussen op financiële en zakelijke dienstverlening. In ons all finance-platform Elements staat het klantdossier centraal. Van daaruit kan de adviseur alle financiële producten van zijn klant van hypotheken en verzekeringen tot consumptief krediet en pensioenen eenvoudig beheren. Zo ontwikkelen we ons al meer dan tien jaar onder het motto ‘elke dag efficiënter’ en is Elements uitgegroeid tot dé tool voor adviseurs in de financiële sector.

Voor ZZP’ers tot ketens

In de loop der jaren ontzorgden we honderden klanten met op maat gesneden oplossingen. De nadruk lag daarbij in het begin op geïntegreerde oplossingen voor landelijk opererende (franchise)ketens, waaronder de Hypotheekshop, NIA, CMIS Group, de Hypotheekadviseur, Zorgeloosch, Hypotheek Visie, Huis & Hypotheek en Hypokeur.

Met deze praktijkkennis ondersteunen we ook vele kleine en middelgrote organisatie. Inmiddels werken al meer dan 4000 financieel adviseurs met onze software. Zo ondersteunen we hypotheek- en verzekeringsadviseurs van klein tot groot.

Een kwestie van vooruitdenken

De kracht van Faster Forward zit in de doorontwikkeling van onze software. Met de feedback van onze klanten blijven we innoveren, zodat de adviseur over alle tools beschikt efficiënt te werken. Bovendien beschikt de adviseur altijd over een volledig platform om veilig samen te werken met zijn klanten. Zo zijn we samen klaar voor de toekomst.

Neemt contact op met FasterForward Bezoek de website