085-0494494

panel
Home > HSO | CRM

HSO | CRM

HSO is sinds 1989 een Microsoft Solution Integrator en is uitgegroeid tot een succesvol ICT-bedrijf met meer dan 550 medewerkers en vestigingen in Europa, Noord-Amerika en Azië. HSO houdt zich bezig met implementatie, beheer, optimalisatie en onderhoud van Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX, SharePoint, Office 365 en BI-oplossingen.

Volg deze leverancier

Oplossingen

Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Dynamics AX, SharePoint, Dynamics 365, Office 365 en BI-oplossingen voor retail en groothandel, dienstverlening en pr

Certificeringen

Microsoft Inner Circle, Microsoft Gold Data Analytics, Microsoft Gold Cloud Platform, Microsoft Gold Cloud Productivity, Microsoft Gold Customer Relationship Management, Microsoft Gold Enterprise Resource Planning

Branches

(Technische) dienstverlening, productie, retail, groothandel en organisaties die meerdere business modellen ondersteunen.

Klanten

Dobotex, Deli Home Products, Energyst, Priva, SmitLamnalco, Van Oord, Ammeraal Beltech, International Tobacco Machinery.

Meer over HSO
HSO is een wereldwijde Microsoft Dynamics 365 expert en toonaangevende leverancier van innovatieve bedrijfsoplossingen met als doel de bedrijfsresultaten van hun klanten te verbeteren. Ze zijn gespecialiseerd in de implementatie, integratie, optimalisatie en onderhoud van ERP- en CRM-software op basis van Microsoft Dynamics 365 en Office365. Ze werken voor lokale en internationale bedrijven in de retail, groothandel, productie en dienstverlening.

Bij HSO werken meer dan 550 professionals in Europa, Noord-Amerika en Azië. Meer dan twee decennia praktijkervaring dienen als basis voor onze (internationale) expertise. Zij zijn afgelopen jaar door Microsoft verkozen tot Global ERP Partner of the Year. HSO behoort tot de Microsoft Dynamics Inner Circle en zij zijn trots op de titel ‘meest klantgerichte’ Microsoft partner.

Neemt contact op met HSO Bezoek de website